Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anonymous'tan Türkiye Hükümeti'ne Sesleniş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Çeviri:

Kod:
Biz Anonymous’uz. Günlerdir, Türkiye’deki zorba hükümetlerine barış içinde karşı çıkan Türkiye’deki kardeşlerimize zulmedildiğini, dövüldüğünü, zırhlı araçlarla üzerlerinden geçildiğini, sokaklarda su topları ve gazla vurulduklarını dehşet içinde izliyoruz. Taksim Meydanı’ndaki devrim merkezinden Türkiye’deki her kente kadar, insanlar ayağa kalktı. Polisin amansız saldırısına karşın, yüz binlerce kişi günlerce sokakları tuttu. Binlerce kişi tutuklandı. Cuntadan ne farkınız var?

Türkiye’nin sözümona “modern” bir demokrasiydi ama Türk hükümeti, Çin ve İran’daki aşağılık diktatörler gibi davranıyor. Anonymous bu hareketle çileden çıktı; dünya çapında birleşeceğiz ve Türk hükümetini dize getireceğiz. Türk hükümetinin tüm internet ve iletişim araçlarına saldıracağız. Halkınıza karşı işlediğiniz suçun öğrenilmesini engellemek için, onların sosyal medya bağlantısını ve diğer iletişimini sansürlediniz. Artık, Anonymous sizi durduracak ve kendi halkınız gücünüzü elinizden alacak.

Geçmişte, sizdeki totalitaryenliği Mübarek’te de gördük. Onun başına ne geldiğini biliyorsunuz. Kendi halkınıza bunu yapmayın. Akıllı olun, görevden çekilin ve halkınızın kendi kaderini belirlemesine izin verin.

Türk halkına,
İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karanlık görünse de, kendinizi ne kadar yalnız ve terk edilmiş hissetseniz de, dünyanın sizi izlediğini bilin. Anonymous’un durmadan, dinlenmeden size yardım etmeye çalıştığını bilin. Bu kavgada Anonymous’un yanınızda olduğunu bilin. Onların sizi yönetmesine izin vermeyin; siz onları yönetin. “Kendi Aklınızla Düşünün, Otoriteyi Sorgulayın.”

Biz Anonymous’uz.
Biz birlikteyiz.
Biz affetmeyiz.
Biz unutmayız.
Türkiye hükümeti, bizi beklemek için geç kaldınız
Hmm, bak bu hoşuma gitti.
İşte bu grubu bu yüzden seviyorum ırkçılık yapmıyor , tüm devlet ve milletlere eşit davranışlarda bulunuyorlar teşekkürler Anonymous victory.gif
Gururla okudum la,eyw ano kardeş Big Grin

İş ciddiye binmiş harbiden.En son konumu açtım 2-3 gün geçmedi bayağı olaylar oluyor.İş sadece taksimde değil.Tüm Türkiye'de.Ama şimdi Erdoğan'ın ne diyeceğini söyleyeyim :

Bu aşağılık,kendini birşey zanneden haykırlar,bizi tehdit ediyorlar !
Samsunu yıkıyoruz
https://twitter.com/YourAnonNews

Her dakika Smile

Erdoğanın laflarını falan filan.Tabi ingilizcem intermediate olmadığı için Big Grin
Gerçek mesajda olmayabilir cünkü bu sesi kullanıp her olaya video yapan adamlar var ve o siteler gerçekten gittiyse bizim hükümetin durumu zaten vahimmiş bu kadar kolay nasıl gidiyor onu anlamıyorum arkadas , iyi gibi gözüksede yabancı ülkeler için şans bu.
Bu kadar kolay değil,onlar ''Best of the world'' Smile

Gerçi çıkarları vardır mutlaka diye düşünüyorum.

Not : Alın size gerçek olduğuna dair kanıt.Dedim yukarda zaten https://twitter.com/YourAnonNews.

Cumhurbaşkanlığı sitesi çökertildi.http://www.tccb.gov.tr/
Rayligh beğenmediğim tek yorumun bu.Yanlış anlama yani desteklemediğim.Biz fiilen bittik.Türkiye bitti dostum.Her türlü yardıma ihtiyacımız var.Ve o padişah,o koltukta oturduğu sürece,içten içe her gün,her hafta,her ay,her yıl biraz daha biteceğiz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler