Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anonymous'tan Türkiye Hükümeti'ne Sesleniş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bunların ne haddine bizim iç işlerimize karışmak ?

Türk milleti hürdür, özgürdür ve kendi geleceğini kendi belirleyecektir, kimsenin lafıyla yardımıyla değil.
Siz kendinizi ne kadar yanlız hissetsenizde ne demek lan siz bilgisayar başından dünyayı kurtarmaya çalışırken biber gazından yanmış gözlerimi temizlemeye çalışan hiç tanımasamda belki ilk defa görmüş olsamda benim kardeşim olan insanlar varken ben kendimi asla yanlız hissetmem. Ben son bir kaç akşam olduğu gibi bu akşamda gidip en ön safta direnişe devam edeceğim geçen akşam olduğu gibi bu akşamda o polis kendi biber gazının tadına bakacak!

Bu direniş mevcut düzene karşıdır, bu direniş bir dikdatöre karşıdır ve bu direniş devam edecektir.
İmza: 3-5 çapulcu.
Peki madem eşitlikçi ve hürriyetperver insanlarsınız. 7 sinden 70 ine söylüyorum görevde olan Başbakan bir şairin şiirini okudu diye sadece şiir okudu diye hapse atıldığında neden özgürlük ve adaleti ayakta tutmak için bu insanın yanında olunmadı ve zevk çığlıkları atıldı hapse atıldı diye. dank etti dimi.herkes her şeyi söyler ama son sözü milletimiz söyler %50 olan oylar bu olaylar sayesinde %60 olmuştur. Milletimize ahmak muamelesi yapanlar aynaya bakmaktan vazgeçsinler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler