Ben warrock oyunundaki namelsswarrior ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum ve büyük miktar para yatırdım. çarım banlandı niye banlandığımı anlamadım banlanma nedenim şuymuş bi oyuncu hacker yapıyor 20 kere vuruldum ve bir kere mk yazdım diye banned yemişim lütfen yardım edin charımı çok özledim arkadaşlarımı özledim lütfen yardım edinnnn
NAMELSSWARRİOR [SALİH]
Ustune bir bardak su ic. Benimde m249 retailli 58 levelim gamersfirst oyunu nexona vermeden 1 saat mi ne o kadar vakit once banladi
aynn 1 kez banlanan hesaptan bir daha umut bekleme açmıyorlar
Eğer küfürden ban yediysen 1 hafta içinde açılır diye biliyorum büyük ihtimalle uyarı banı yemişindir
Game Master, oyuna girip uçanı değil de seni banladı
He !? Trajikomik bir hikaye,
Doğru mu anladım xd
Aynı Türk Polisi gibi; PKK gösterisine ses çıkartmaz, gezi parkı eylemcilerini dayak manyağı yapar..
Herkese MERHABA ..!!!
charımda hiç hacker yapmadım adam gibi oynadım s2 diye bir oyun var oradan genelde warrock oynayan varrmı yazdım bi adam ben oynuyorum dedi bende dedim benim adım namelsswarriordu ban yedi dedim oda senin charını ben banlattırdım dedi küfür ettiğin için dedi ve charım sınırsız ban yedi
Yha Arkadaş Benim 78 lwl Gamerfirsten kalma char vardı nexona taşıyamadım diye gitti Nickel Tmp Felan vardı 90 günlük hepsi Bişey Olmaz merak etme
(06-02-2013 07:14 PM)tarkan007 Yazılan: [ -> ]charımda hiç hacker yapmadım adam gibi oynadım s2 diye bir oyun var oradan genelde warrock oynayan varrmı yazdım bi adam ben oynuyorum dedi bende dedim benim adım namelsswarriordu ban yedi dedim oda senin charını ben banlattırdım dedi küfür ettiğin için dedi ve charım sınırsız ban yedi
Egerki hesabin kufurden ban yediyse 1 hafta ban yemistir.
evet çünkü adamın biri küfür ettiğimi görünce hemen ss almış ve gmye göndermiş gm de beni banlamış. ama sınırsız ban yenişim 1 hafta felan değil
Bilmiyorsun sacmalama hack yapmissin belliki. Gmler bize dedi kufurden ban 1 hafta diye.