Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Banned
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
size yeminde edebilirimki bu charda hiç hack olmadıpara yatırdığım için bide ban yerse korkusuyla hack kullanmadım.
O zaman 1 haftaya acilir kufurden ban yediysen. Kufurden sinirsiz ban yok. Ha ama 3 kez uyarildiysan sinirsiz ban yersin.
daha yeni
Kardesim daha yeniyse niye hemen atliyorsun foruma. Kufurden yedigini ogrendiysen 1 hafta bekliyeceksin acilmadi mi gelip yazacaksin. Ilk gunden ban yiyip hemen foruma atliyorsun ustelik bilmedigin seyi bilen biriyle tartisip itiraz ediyorsun. Kufurden ban suresi 1 HAFTA uzatma artik. 1 hafta sonra acilmadiysa hackten ban yedigin garanti olur.
daha yeniyi ben o anlamda söylemedim sen 3 kez ban yediysen dedin ya sadece 1kez ban yedim oda 5 ay önce buraya yazmak şimdi aklıma gelmiştiiii
Beyler küfür konusunda 1 hafta deniyor ama küfür var küfür var şimdi Nefret söylemi, ailevi değerlere ağır hakaret, inanç konusunda hakaret bunlar direk sınırsız olabilir.
yok ben aileleri hiç karıştırmam bir insan hack yapıyorsa sadece a.. derim geçerim adam bunu görüp resim çekip ticket atmış Sad(((
Eskiden biraz neşelenmek için fıkra sitelerine girerdim, şimdi direk bu foruma bakıyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler