Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Format Sonrası Sorun...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Konuda sorununuzdan bahsedin' diye bir uyarı vardı kurallarda sanırım.Ama herkes biliyor zaten.

Pc'ye son format attırdığımdan beri bu sorun.Sorunuda zaten tam olarak belirledim sonunda :

Birşeyi indirmeye çalışınca internet gidiyor.Steam'ı indirirken,Steam'den birşey indirirken,Origin'den birşey indirirken vb.

O sırada :

-İndirme duruyor.
-İnternete girilmiyor.
-Kablosuz ağ bağlı gözüküyor.
-Kablosuz ağa tıklayınca açılmıyor.

Zaten 1 ay sonra pc toplayacağım,ama şu 1 ay BF3 oynamak istiyorum en azından Sad

Boş yere yorum atmayın lütfen.Son zamanlarda 20-30 konum hep sorunlarımla ilgili evet.Ama yazın büyük ihtimalle sorun için konu açmam.Bıktırdım farkındayım Big Grin

Edit: Başlık

MK
Ne sorunmuş arkadaş
Bilgisayar mühendisine danıştım yapamadı Big Grin
2. kez formatlamayı denedin mi ?
bilgisayardan soguttun camdan fırlatcam suan pcyi
ne tür bir cenabetsin ben anlamadım
bi kaçkere arka arkaya gusül al olum hem cünüp geziyosun hatta kabeye falanda git anca öyle biter bu sorunlar
(05-27-2013 06:43 PM)mahmud Yazılan: [ -> ]bilgisayardan soguttun camdan fırlatcam suan pcyi

atmak için henüz geçikmiş değilsin atabilirsin..
7 Yorum gördüm.Heyecanlandım.Ne kadar yardımsever dostlarım var yardımcı oldular diye.Bune la ? Ne biçim yorumlar.

-Cenabet değilim.
-Günde 2 kere sabah akşam gusül alıyorum.
-Zaten 2.kez formata gerek kalmadan sorun çözülemezmi ? ' diye konu açtım.
-Her konumda belirtiyorum bu konudada belirttim ve bunu gören arkadaşlar lütfen bir daha benim konularımda bunu dikkate alsınlar.

Gereksiz,saçma ve konuyla ilgili olmayan yorum YAPMAYIN !

2. kez formatlayacağım.Saygılar.
(05-27-2013 11:40 PM)Shy Yazılan: [ -> ]7 Yorum gördüm.Heyecanlandım.Ne kadar yardımsever dostlarım var yardımcı oldular diye.Bune la ? Ne biçim yorumlar.

-Cenabet değilim.
-Günde 2 kere sabah akşam gusül alıyorum.
-Zaten 2.kez formata gerek kalmadan sorun çözülemezmi ? ' diye konu açtım.
-Her konumda belirtiyorum bu konudada belirttim ve bunu gören arkadaşlar lütfen bir daha benim konularımda bunu dikkate alsınlar.

Gereksiz,saçma ve konuyla ilgili olmayan yorum YAPMAYIN !

2. kez formatlayacağım.Saygılar.

Hocam çok özür dileyerek soruyorum günde 2 defa duş almayı anlarımda günde 2 defa gusül almak nedir Big Grin

Sorununa gelirsek anlaşılan format atma olayı sıkıntılı olmuş. Yeniden formatlayıp imaj alırsan tekrar formatlamana gerek kalmadan sistemini formatladığın haline döndürebilirsin. Yanlız imaj almadan önce formatı düzgün attığından ve driver'ları eksiksiz kurduğundan emin ol.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler