ben bu foruma üç senedir üyeyim türlü türlü sorular sordum sağolsunlar hepsinde yardımcı olmaya çalıştılar çoğunda da başarılı oldular hatta team viewer ile bana bütün gün yardım eden üyeler oldu ama ben hiç kimsenin bana yeter dediğini hatırlamıyorum son üç dört aydır foruma üç haftada bir falan bakıyorum ve nedense hep senin sorunun var ve kullandığın üslup benim aşırı derecede komiğime geliyor kendini bir sevdirme çabaları ben iyi üyeyim ben sevimliyim çabaları varmış gibi hissediyorum burası bir oyun forumu gerçi burada oyunu oynayan çok az kişi kaldı neyse dediğim gibi burası bir forum neyin savaşını veriyorsun anlamadım sorularını sor sorma demiyorum biraz samimi ol hele açtığın oyun şirketleriyle ilgili konuda oturduğum yerden iki saat güldüm bilmiyorum bana kaç kişi hak verir vermez ben bunu düşünüyorum ne zamandır yazmak istedim
(05-28-2013 01:02 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]ben bu foruma üç senedir üyeyim türlü türlü sorular sordum sağolsunlar hepsinde yardımcı olmaya çalıştılar çoğunda da başarılı oldular hatta team viewer ile bana bütün gün yardım eden üyeler oldu ama ben hiç kimsenin bana yeter dediğini hatırlamıyorum son üç dört aydır foruma üç haftada bir falan bakıyorum ve nedense hep senin sorunun var ve kullandığın üslup benim aşırı derecede komiğime geliyor kendini bir sevdirme çabaları ben iyi üyeyim ben sevimliyim çabaları varmış gibi hissediyorum burası bir oyun forumu gerçi burada oyunu oynayan çok az kişi kaldı neyse dediğim gibi burası bir forum neyin savaşını veriyorsun anlamadım sorularını sor sorma demiyorum biraz samimi ol hele açtığın oyun şirketleriyle ilgili konuda oturduğum yerden iki saat güldüm bilmiyorum bana kaç kişi hak verir vermez ben bunu düşünüyorum ne zamandır yazmak istedim
Bayadır bekliyorum bu yorumu kim yapacak diye, yazı tam bekledğim gibi

Haklısın.
(05-28-2013 01:12 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ] (05-28-2013 01:02 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]ben bu foruma üç senedir üyeyim türlü türlü sorular sordum sağolsunlar hepsinde yardımcı olmaya çalıştılar çoğunda da başarılı oldular hatta team viewer ile bana bütün gün yardım eden üyeler oldu ama ben hiç kimsenin bana yeter dediğini hatırlamıyorum son üç dört aydır foruma üç haftada bir falan bakıyorum ve nedense hep senin sorunun var ve kullandığın üslup benim aşırı derecede komiğime geliyor kendini bir sevdirme çabaları ben iyi üyeyim ben sevimliyim çabaları varmış gibi hissediyorum burası bir oyun forumu gerçi burada oyunu oynayan çok az kişi kaldı neyse dediğim gibi burası bir forum neyin savaşını veriyorsun anlamadım sorularını sor sorma demiyorum biraz samimi ol hele açtığın oyun şirketleriyle ilgili konuda oturduğum yerden iki saat güldüm bilmiyorum bana kaç kişi hak verir vermez ben bunu düşünüyorum ne zamandır yazmak istedim
Bayadır bekliyorum bu yorumu kim yapacak diye, yazı tam bekledğim gibi
Haklısın.
Ben yazdım mı ağlıyor forumu falan bırakıyor. Ondan yorum yapmamaya çalışıyorum ona buna zırlamasın diye ama, b*kunu çıkartmak deyimine yeni bir anlam getirdi arkadaş artık. konusu ana sayfadan silinince mi, belirli bir saat içinde yeni mesaj gelmeyince mi, neye göre bilmiyorum ama, belirli aralıklarda konuları "REPOST" olarak tekrar gönderiyor.