Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mezuniyet Partisi Kıyafet Seçimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar malum okullar kapanıyor ve son senemiz. Bizde parti düzenledik. Fakat kıyafet seçimi yapmak lazım, takım elbise düşündüm ama bir tek ben öyle gidersem ortama Fransız kalırım. O yüzden şöyle sportif bir şekilde nasıl bir şeyler yaparız. Yardımcı olursanız sevinirim Smile
Ben olsam anneme yada yakın arkadaşlarıma sorardım , foruma gelip sormakda ne oluyor Big Grin
V yaka siyah t-shirt ve siyah bir şık spor ceket al ve kollarını kıvır çok güzel olur diye düşünüyorum Smile
eşofmanla git en temizi Big Grin
hocam gaza gelip şortla gitme sakın Big Grin tişört ceket kot pantolon takıl derim
Spor takım elbise veya normal takım elbisede olabılır sırıtmaz ama çok spor şekilde gidersen asıl ozaman sırıtma ihtimali yükselir çünkü özel bir gün.
Şöyle güzelinden sistemi kurduk mu tamamdır ya. Big Grin

[Resim: erkek-punk-sort.jpg]

Fikirler güzel, boynuma da atkıyı sararım olur herhalde. Smile

[Resim: erkek-mezuniyet-kiyafetleri-14.jpg]
V yaka beyaz veya mavi t-short üstüne süvet spor bi siyah ceket altına mavi kot saçlar fönlü ARTİST
Tayt(TİMİ) Atlet giy git ^^
eminimki bi kaç kız tayt giyip gelir sende onlara inat ateşli donu çek altına üstünede atlet öyle git Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler