Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mezuniyet Partisi Kıyafet Seçimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-19-2013 06:51 PM)JeWeL Yazılan: [ -> ]eminimki bi kaç kız tayt giyip gelir sende onlara inat ateşli donu çek altına üstünede atlet öyle git Big GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ben bu konuda tecrübeliyim,geçen sene gitar çaldığım için bende gitmiştim mezuniyete orda kot pantolon,ceket,gömlek giydim diğer herkes keten giymiş takım elbise giymiş kot biraz spora kaçar böyle biyerde.Bu sene ben lacivert ceket,mavi gömlek,keten pantolon açık bi renk.
Sana uyarılarım; beyaz takım giyme sünnetlik çocuk gibi dolanırsın etrafta Smile
Hiç bişey bulamazsan çıplak git, ilk 1 saat herkes sana bakar sonra ortamın ateşinden alışır herkes Big Grin

Ama ben hala ayakkabı bulamadım
Açık kahverengi spor tipi ceket, beyaz veya siyah tişört, cekete göre biraz daha koyu kot-keten karışımı pantolon Big Grin ve spor kundura giymeyi düşünüyorum Smile
Takım elbise her zaman tarzdır kardeşim. Altınyıldız, network veya beymen'den güzel bir takım al kokunu sür git.
Geç aynanın karşısına ne kadar elbise varsa giy çıkar dene sonra en iyi hangisi olduysa giy git.
Bende pierre cardinden aldım bu sene için Smile Bütçede sıkıntı yoksa git böyle böyle de sana yardımcı oluyorlar değişik sportif kombinler vs..

Yine bütçede sıkıntı yoksa Fabrika ya bak derim ordada iyi kombinler yapılabiliyor.

Ben 570lira kombine 160ta ayakkabı+ kemere vermiştim. Gerisini sen düşün Big Grin
(05-22-2013 02:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Bende pierre cardinden aldım bu sene için Smile Bütçede sıkıntı yoksa git böyle böyle de sana yardımcı oluyorlar değişik sportif kombinler vs..

Yine bütçede sıkıntı yoksa Fabrika ya bak derim ordada iyi kombinler yapılabiliyor.

Ben 570lira kombine 160ta ayakkabı+ kemere vermiştim. Gerisini sen düşün Big Grin

Maşallah Big Grin O kadar bütçe yokta şöyle bir şey yaptım. Açık kahverengi tonlu spor ceket, beyaz V yaka tişört, Siyah fular yani şal türü bir şey, keten siyah pantolon ve spor siyahlı-beyazlı ayakkabılar. Olmazsa gidip bakarız takım elbise falan Smile
Olabilir ama benim kombin şöyleydi. Parlement mavisi spor ceket gök mavisi gömlek gri içinde ince mavili beyazlı çizgiler olan keten pantolondu gayet şık oldu altınada mavi tonlarında bir ayakkabı idi.

Sen git adamlar sana zaten değişik değişik kombinler yapıyor merak etme Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler