Ben bu konuda tecrübeliyim,geçen sene gitar çaldığım için bende gitmiştim mezuniyete orda kot pantolon,ceket,gömlek giydim diğer herkes keten giymiş takım elbise giymiş kot biraz spora kaçar böyle biyerde.Bu sene ben lacivert ceket,mavi gömlek,keten pantolon açık bi renk.
Sana uyarılarım; beyaz takım giyme sünnetlik çocuk gibi dolanırsın etrafta
Hiç bişey bulamazsan çıplak git, ilk 1 saat herkes sana bakar sonra ortamın ateşinden alışır herkes
Ama ben hala ayakkabı bulamadım
Açık kahverengi spor tipi ceket, beyaz veya siyah tişört, cekete göre biraz daha koyu kot-keten karışımı pantolon

ve spor kundura giymeyi düşünüyorum

Takım elbise her zaman tarzdır kardeşim. Altınyıldız, network veya beymen'den güzel bir takım al kokunu sür git.
Geç aynanın karşısına ne kadar elbise varsa giy çıkar dene sonra en iyi hangisi olduysa giy git.
Bende pierre cardinden aldım bu sene için

Bütçede sıkıntı yoksa git böyle böyle de sana yardımcı oluyorlar değişik sportif kombinler vs..
Yine bütçede sıkıntı yoksa Fabrika ya bak derim ordada iyi kombinler yapılabiliyor.
Ben 570lira kombine 160ta ayakkabı+ kemere vermiştim. Gerisini sen düşün

Olabilir ama benim kombin şöyleydi. Parlement mavisi spor ceket gök mavisi gömlek gri içinde ince mavili beyazlı çizgiler olan keten pantolondu gayet şık oldu altınada mavi tonlarında bir ayakkabı idi.
Sen git adamlar sana zaten değişik değişik kombinler yapıyor merak etme