Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Amele işi format
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hayatımda ilk defa az önce laptopuma format attım ve gerçekten amele işi oldu.

Zar zor kurdum.Bu gün gusül almıştım bi kere şansımda varken driver cdside buldum kurdum.Toshiba Satellite.İlk defa 64 bit kurdum bakalım ne farkı var diye.Şimdi yardım gerek Smile :

Sorunlar :

1-Ekran çok parlak alışık olduğumdan fazla,ama FN tuşu çalışmıyor,doğal olarak parlaklıkta azalmıyor,ne yapabilirim ?

2-Ekran sanki herşeyi büyütmüş bir şekilde.Ekran çözünürlüğüne baktım ama
sadece 1024x768 ve 800x600.İkiside sanki önceden kullandığım değil gibi.

Yardım edicek olan yorum yapsın lütfen.
Bilgisayar sağ tık aygıt yöneticisine bak eksık driverin yada donanımı varmı Pc'nın sadece öneri.

DN: Bilmiyorsan uğraşma işi ustalara bırak Big GrinBig Grin
Çözünürlük işi ekran kartı ile alakalıdır. Ben de yeni ekran kartı aldığımda çok düşük çözünürlük sunuyordu. Sürücülerini kurduktan sonra sorun çözülmüştü. Denemeye değer
Ciddiyim biri şu parlaklığı söylesin gözlerim rahatsız zaten kızarık falan filan Big Grin
1- Sağ altta bataryanın olduğu yerden ekran parlaklığını ayarlayabiliyorsun.
2- Emin değilim ama yazını okuyunca ekran kartını yüklememiş dedim kendime.
Sürücüleri yüklemeyi unutma, çözünürlük ekran kartı sürücüsü ile alakalı, parlaklığı da sağ altta gelen dengeli-tasarruf kısmından yapıyordum ben kendi laptopumda, sende var mıdır bilmem Smile
(05-16-2013 11:16 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Sürücüleri yüklemeyi unutma, çözünürlük ekran kartı sürücüsü ile alakalı, parlaklığı da sağ altta gelen dengeli-tasarruf kısmından yapıyordum ben kendi laptopumda, sende var mıdır bilmem Smile

Yapılmıyor ve sanırım gözlerim bulanık görüyor artık Big Grin
ekran kartını yüklersen iş hallolur gibi.
Eee evet gerçektende,ekrana baktığımda Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı diyor.AMD Radeon ekran kartım.Link atabilecek varmı ?
Ekran kartinin sitesine gir otomatik tarattir o sana modelini soyler indirme linkini verir.[code]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler