Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Amele işi format
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-17-2013 12:41 AM)Shy Yazılan: [ -> ]Eee evet gerçektende,ekrana baktığımda Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı diyor.AMD Radeon ekran kartım.Link atabilecek varmı ?

E sabahtan beri sürücüleri yükle diyoruz sana Big Grin İstersen GPU-Z adlı programdan ekran kartı modelini de öğrenebilirsin
Dostum kimse tam link veremezmi.AMD'den tarattırmak için birşey indirdim oda kurulmadı.Gerçekten ciddi bir durum.

Not : Bilgisayarda kapanmıyor Big Grin Kapa dediğimde masa üstü resmi tam ekran gösteriliyor öyle kalıyor Big Grin

Tekrar not for Eray G : Standart Grafik VGA Bağdaştırıcısı ekran kartımın adı Smile
Kardeşim ekran kartının sitesine girip ekran kartı modelini bulup driver indirmek bu kadar mı zor? Hayır format atmayı bilmiyorsan götür bir bilgisayarcıya atsın ne uğraşıyorsun?
Format 30 tl kardeşim,pcyi bırakırım daha iyi Big Grin

Ba-ka-mı-yo-rum.Bakamıyorum ya.İndiriyorum ekran kartının ne olduğunu öğrenme programını.AMD'nin orjinal sitesinden.Tam kuruyorum kurulum bitiyor :

Bilgisayarınızda bu programı kurmayı engelleyecek yazılımlar bulunuyor falan diyor.

Biri gerçekten yardım edebilirmi artık bıktım ? Link olarak yani.Açıklamalı falan.
"Bilgisayarınızda bu programı kurmayı engelleyecek yazılımlar bulunuyor falan diyor."

bunu al google arama kısmına yaz. daha hızlı sonuç alırsın Wink
Başlat - Çalıştır - dxdiag
Gelen pencerede ekrana tıkla, orada ekran kartının modeli yazar.
[Resim: 411740e5c3684908bdb7591.png]

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx <- Buradan bilgileri gir ve güncel sürücüyü indir.
1. Seçenek masaüstü ise desktop, laptop ise notebook graphics
2. seçenek ekran kartını seç
3. seçenek modelini seç
4. seçenek sistemini seç
Arkadaşlar gidip format attırdım adam gibi.Ve bir değişiklik var Sad

Eskiden AMD Radeon HD diyordu tam 2 gb ekran kartı vardı.Şimdi formattan sonra dxdiag girdim ATI Mobility Radeon HD 5000 Series ve 2258MB.

1-WTF ?
2-Nası oliyi ?
3-Hangisi daha iyü ?
(05-17-2013 09:44 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(05-17-2013 12:41 AM)Shy Yazılan: [ -> ]Eee evet gerçektende,ekrana baktığımda Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı diyor.AMD Radeon ekran kartım.Link atabilecek varmı ?

E sabahtan beri sürücüleri yükle diyoruz sana Big Grin İstersen GPU-Z adlı programdan ekran kartı modelini de öğrenebilirsin

bro bazen , bazı modellerde modelini göstermiyor yerine MSI AfterBurner ile bakması olur kişisel görüşüm bu yönde victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler