Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Burak Yıldırım cinayeti aydınlandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Serhat Ulueren: Olayın özeti şu, en yetkili makamlardan aldığım bilgi, görüntüler de var, Çarşamba günü büyük ihtimalle servis edilecek görüntüler;

Şüpheli Galatasaraylı, parçalı formalı, üzerinde siyah t-shirt olan arkadaşını Edirnekapı üstgecidinde yolcu ediyor. Maçı Karagümrük'te beraber izliyorlar. Köprünün üzerinde arkadaşı ile ayrılıyorlar, üzerinde 7 numaralı Galatasaray forması olan şüpheli Karagümrük'e doğru yönelirken, rahmetli Burak Yıldırım ve 7 Fenerbahçeli arkadaşı, bu Galatasaraylı çocuğa doğru hızlı adımlarla yürüyorlar. "Hooop" diyorlar, çocuk bakıyor, dayak yiyeceğini düşünerek bıçağı çıkarıyor. Onlara doğru bir hamle yapıyor. İlk önüne gelene, Burak'a bıçağı saplıyor. Kalbinden. Sonra o 7 kişi ile birlikte Burak, ayağa kalkıyor ve kaçmaya başlıyorlar. Sonra bu Galatasaraylı çocuk, bu 7 taraftar kaçarken rahmetli Burak ile birebir kalıyor. 3-4 yerinden daha (ayaklarından, karnından, kasığından..vs) bıçaklıyor. Sonrasında, Galatasaraylı çocuğun arkadaşı siyah t-shirt'lü çocuk, bağrış çağrışı duyunca metrobüse binmekten vazgeçiyor, Galatasaraylı çocuğun yanına geliyor ve beraber kaçmaya başlıyorlar. Daha sonra o 7 tane Fenerbahçeli, bi anlamda bıçağı görünce Burak'ı tek bırakan 7 arkadaşı, Burak'ın yanına geliyorlar, ambülansa bindirirlerken, Burak hayata veda etmiş oluyor..

Kelime kelime yazdım, anlatım bozukluklarına dahi dokunmadım.
Sebebi ne olursa olsun, insan hayatına zarar vermek kabul edilemez.Ne yazık ki ülkemiz dahil olmak üzere, spor anlayışına uygun olmayan şiddet ve nefret anlayışları insan hayatına zarar vermeyi marifet sayan zihniyetlerle doludur.

İnsan olarak doğmak, adam olmak için yetmiyor maalesef..
zaten twitter da felan yazdıkları bu olayın sebepsiz yere olmayacağını gösteriyor yazık olmuş dakat değer mi futbol için can almaya.
(05-14-2013 02:36 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Sebebi ne olursa olsun, insan hayatına zarar vermek kabul edilemez.Ne yazık ki ülkemiz dahil olmak üzere, spor anlayışına uygun olmayan şiddet ve nefret anlayışları insan hayatına zarar vermeyi marifet sayan zihniyetlerle doludur.

İnsan olarak doğmak, adam olmak için yetmiyor maalesef..

İnsanlar kişiliklerini bulamadığı için boşluktan neler yapacaklarını şaşırıyorlar küresel sermayede on numara oyuna getiriyor bizim insanlarımızı sen futbol yüzünden 7 kişi bir kişiye saldırıyorsun amacın belki dayak atmak ama karşındaki insanın nasıl bir insan olduğunu bilemezsin çıkarmış bıçağı sokmuş işte maç esnasında olan şey o 90 dakika içinde kalmalı bugün bile fenerliydi galatasaraylıydı birbirleriyle tekme tokat kavga eden insanlar görüyorum yazık Smile
Pek fazla aydınlandığını zannetmiyorum, kanımca olayın perde arkası farklı... Kameralardan ve görgü tanıklarından elde edilen bilgiler olabilir, işin aslı daha derinlerde araştırılmalı.
http://www.acunn.com/spor/derbi-cinayeti...arda/76363 alın izleyin şu yalancının yazdığı şeyede inanmayi
(05-14-2013 04:54 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]http://www.acunn.com/spor/derbi-cinayeti...arda/76363 alın izleyin şu yalancının yazdığı şeyede inanmayi

Yalancının dediğin şey polis dogrulaması.
kamera görüntülerini izlerseniz neyse ya demedim bişi galatasaray a laf yok adamsın drogba en büyük taraftar galatasarayın.
(05-14-2013 06:45 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]kamera görüntülerini izlerseniz neyse ya demedim bişi galatasaray a laf yok adamsın drogba en büyük taraftar galatasarayın.

Neyin kafasındasın sen ? Bir serseri yüzünden tüm Galatasaray taraftarı mı kötü oluyor ?
Ayrıca Ufuk Abi de Galatasaray taraftarını savunmuyor.
(05-14-2013 07:26 PM)No.troubLe Yazılan: [ -> ]
(05-14-2013 06:45 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]kamera görüntülerini izlerseniz neyse ya demedim bişi galatasaray a laf yok adamsın drogba en büyük taraftar galatasarayın.

Neyin kafasındasın sen ? Bir serseri yüzünden tüm Galatasaray taraftarı mı kötü oluyor ?
Ayrıca Ufuk Abi de Galatasaray taraftarını savunmuyor.

ben galatasaray taraftarı kötü demedim annem babam da galatasaraylı benim kızdığım nokta şu sonuçta bi can gitti hala bunun altından bişiler çıkarmak isteyenler var
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler