Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Burak Yıldırım cinayeti aydınlandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-15-2013 12:47 AM)Shy Yazılan: [ -> ]Galatasaray işte,ağır geldi yenilgi.Yenilipte sevinç gösterisi yapan tek takım,ve saçma bir spor yüzünden cana kıyan tek taraftar.

Galatasaray şampiyonluğu kutladı canım yenilgiyi değil. Ayrıca sen hala bir b*k bilmeden yorum yapmaya devam ediyorsun.Saçma bir spor yüzünden ırkçılığı Türkiye'ye getiren takımda o çok ŞANLI fenerbahçe takımıdır herkes kimin ne olduğunu biliyor beynin varsa iphone5 aldım konularını açacağına gündemi takip edip burda tartışılan konunun videosunu izleyip sonradan yorum atabilirdin ilerizekali kardeşim.
Post kasmak için ota b*ka yorum atmıyorum.Videoyu izleyipte konuşuyorum.Fenerbahçe'nin sahasında neden şampiyonluk kutluyorsunuz.Böyle birşey yapınca insanların garibine gider tabi.Yenilen takım yenenden daha fazla sevindi diye.Gündemi senden iyi takip ediyorum.

Not : Hatay'da 50 küsür ölü 200 küsür yaralı yok.Tam tersi 200'ü geçik ölü var.Türk basını ve devlet saklıyor bunu.Times gibi önemli gazete ve dergiler açıkladı bunu.

Futbolu takip etmek gündemi takip etmek değildir.Ülkede olan biteni takip etmek gündemi takip etmektir.

Futbol işsizlerin fanatiği olduğu bir spor dalıdır.

Asıl konumuz bir Fenerbahçeli taraftarın suçsuz yere öldürülmesidir.Lütfen saçma sapan yorumlar yapma.
(05-15-2013 10:51 AM)Shy Yazılan: [ -> ]Post kasmak için ota b*ka yorum atmıyorum.Videoyu izleyipte konuşuyorum.Fenerbahçe'nin sahasında neden şampiyonluk kutluyorsunuz.Böyle birşey yapınca insanların garibine gider tabi.Yenilen takım yenenden daha fazla sevindi diye.Gündemi senden iyi takip ediyorum.

Not : Hatay'da 50 küsür ölü 200 küsür yaralı yok.Tam tersi 200'ü geçik ölü var.Türk basını ve devlet saklıyor bunu.Times gibi önemli gazete ve dergiler açıkladı bunu.

Futbolu takip etmek gündemi takip etmek değildir.Ülkede olan biteni takip etmek gündemi takip etmektir.

Futbol işsizlerin fanatiği olduğu bir spor dalıdır.

Asıl konumuz bir Fenerbahçeli taraftarın suçsuz yere öldürülmesidir.Lütfen saçma sapan yorumlar yapma.

Gerizekalısın ki ben sana bir şey anlatmaya çalışarak sinirleniyorum.Beyinsiz çocuk burdaki konu ölen Burak değil mi ? Ben Hatay konusu mu açmışım ? Sence yeni mi haberim oluyor Hatay'da neler olduğundan? Fenerbahçenin sahasında şampiyonluk kutlamamızın sebebi maçın 1. dakikasından beri Volkan ve Çirkef Emre'nin provakasyon yapıp oyuncuları sinirlendirmesi ve onlarda onları sinirlendirmek için şampiyonluk kutladılar buda gayet doğal birşey ikiside ezeli rakip sonuçta.Bir dahada bir b*k biliyormuşsun gibi herşeye yorum atma aldığın telefonun ne işe yaradığından bile haberin yok burda oturup ahkam kesiyorsun asosyal çocuk.
bir can gitmiş tartıştığımı şeye bak. Sad
Ne güzel insanlar var diyordum forumda bir tane salak çıktı sonunda.Tamam uzatma notu İNSANLARA yazdım zaten.Konuyla ilgisi yok not olarak yazdım adı üstünde.Ama insanlar anlayabilir.

Not [Tabi anlayabilirsen] : Ben iPhone kullanmayı bilmiyorsam,sende beynini kullanmayı bilmiyorsun.Ben iPhone'a 3 gündür sahibim,sen beynine 7-8 yıldır.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler