Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: hep ss almayi unutuyordum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
sonunda aklima geldi ss almak Smile

[Resim: mutls.jpg]
kardeş güzel skorda oyundaki hileci durumu nedir?
WarRock kaldımı la ?
gunune göre deişiyo genelde hacksiz
hack azaldı mı yeni neler var bayağıdir girmiyorum
(05-07-2013 09:51 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]hack azaldı mı yeni neler var bayağıdir girmiyorum

Hack'i genel anlamda bitirdik sayılır 9000-10000 arası sistem kaydına giren hack varken şimdi toplamı 500 ü zor buluyor haftalık. Power level yapanlar hep aynı kişiler sürekli yeni hesap açıyorlar toplamı 30-40 kişi. OPK odası kalmadı. Oyuncu sayısında ciddi bir azalma yaşansa da elimize temiz oyuncular kaldı. World sunucusunda hergün 300 kill yapacak kadar oyun buluyor insanlar kendimde buna dahil olabilirim. İyi yani bir sorun yok.
Hacı iyi güzel skor yapmışsın tebrik ederimde hep unutuyordum busefer unutmadım diyipde seçtiğin en güzel ss i paylaşman inandırıcı olmamış Tongue
Oyun iyi durumda aslında hack nerdeyse hic görmüyorum artık Big Grin Ama ne yazıkki 1 tane sunucu bile zor doluyor Sad
(05-07-2013 10:08 PM)riskx Yazılan: [ -> ]Hacı iyi güzel skor yapmışsın tebrik ederimde hep unutuyordum busefer unutmadım diyipde seçtiğin en güzel ss i paylaşman inandırıcı olmamış Tongue

yok seçtiğim en güzel ss bu genelde 25-8 22-7 ne bilim bu civarda gittiim cok oluyor 30 u da gordum 5-6 kere dmeek istedigim buydu 8-)

isterseniz elidme 1-2 tane var koyabilirm.
Hali hazırda hack falanda azalmışken oyun bana gel diyor sanki Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler