Canım çekti ,ama üye olmaya üşeniyorum

Arada girip oynuyorum oyuncu sayısı azaldı ama oda bulunuyor ve zevkli de oluyor oyun.
aynen benimde canım çekti lan
git gide bebelerin sayısıda azalıyor ağlayan pek olmuyor oyunda bilginize 8-)
(05-07-2013 10:08 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ] (05-07-2013 09:51 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]hack azaldı mı yeni neler var bayağıdir girmiyorum
Hack'i genel anlamda bitirdik sayılır 9000-10000 arası sistem kaydına giren hack varken şimdi toplamı 500 ü zor buluyor haftalık. Power level yapanlar hep aynı kişiler sürekli yeni hesap açıyorlar toplamı 30-40 kişi. OPK odası kalmadı. Oyuncu sayısında ciddi bir azalma yaşansa da elimize temiz oyuncular kaldı. World sunucusunda hergün 300 kill yapacak kadar oyun buluyor insanlar kendimde buna dahil olabilirim. İyi yani bir sorun yok.
Sorun yok mu ? Yani kusura bakma ama bu sorun olmadığı haliyse sorunlu halini bir hayli merak ediyorum.Uçanlar kaçanlar amuda kalkanlar bir yana dursun hemen hemen herkes wall yada şu chams denilen şeyi açıyorlar.Her odada en az 4-5 hack var bu bariz.Bu oyunun bu kadar çok açığı oldukça hack kullananlar hiçbir zaman azalmayacaktır.Hadi azaldı diyelim millet tabirimi caiz görün ama 1 haftalık kokmuş çorapla bağlanıyor sanki oyuna.Müthiş bir lag var.Bir an kendimi star wars yada star trek oynuyormuş gibi hissetmiyorum değil.
Benim önerim eventlarla vakit geçireceğinize lag ve hack problemine çözüm bulursanız daha oynanabilir bir hal alacaktır oyun.
Bu arada tontonum güzel skor yapmışsın tebrikler

(05-08-2013 06:22 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ] (05-07-2013 09:31 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]WarRock kaldımı la ?
warrock formu burası
artık forumun adı emekliler diye değiştirilmeli bence.