Merhaba ,
iPhone 5 almak istedim ama herkes kötüledi şarjı çabuk bitiyor yavaş pahalı falan diye.Bende şu ikisi arasında kaldım :
S4 - Xperia Z
XPeria Z su altında video fotoğraf çekebildiği için cazip geldi ama biraz pahalı,gerçi su altında video çekse ne yazar 365 günde 5 gün kullanırım o özelliği.
S4 ise büyük bir patlamayla geliyor diyorlar
Sizin öneriniz nedir ?
[Konuyla İlgisiz Not : Doğan holding vs vs dediğiniz HepsiBurada 4 gündür daha ödemeyi onaylayamadı.3 sene sonra mouse elimde

]
Çok zenginiz galiba. Açtığın konulara bakiyorum da... sürekli pc başında oyun oynadığını söyluyosun. Ve alış veriş sitelerinden her yerde satılan şeyler sipariş ediyosun. ve son olarak ta iphon5 alcakmışsın ama vazgecmisiz. vay be. Yani anladıgim kadarıyla yattigin yerden para kazanıyosun galiba. (yanlış anlaşılımasin)
İyi güzel kardeşim zenginsin ne alacağın umurumuzda değil. Böyle konularda yardım isteme lütfen.
Bunu cevapla butonuna basmak için 5 dk düşündüm. Kalbini kırmak gibi düşüncem yok öyle algılama lütfen.
Param olması veya olmaması ile ilgili konuşulmasına gerek yok.Benim sorduğum tek soru özellik olarak hangisi daha iyi.Size 2bin tl basıp telefon alacağım zenginim falan demedim.Annem ve babam çalışıyor annem daha iyi yabancı bir firmada çalışıyor ve babamdan bile daha iyi kazanıyor.Zengin falan değil orta gelirli bir aileyiz.Annemin çalıştığı bir firmada mevki gereği yurtdışına gidip gelen biri var.Ve burada 2 bin TL'lik bir telefonu 1.300-1.400'e falan getirebiliyormuş.Ki zaten taksit durumu olacağı için ayda 100tl gibi bir ücret ayrılacak.Ve hayatımda değiştirdiğim 2. telefon olucak.
Bu kadar anlatmak istemiyorum ama açıklamak gerekiyor sanırım.Zengin falan değilim.Şuanda bir ihtiyacım yok.Sadece ayda 40-50 tl bahşiş bile yetiyor.Başka bir ihtiyacım olmadığı için alıyorum telefon.Ve bu telefonu alınca 3-4 yıl değiştirmeyeceğim zaten.
Zenginlikle alakası yok.Size sorum hangisi daha iyi ?
Genel olarak baktığımızda fiyat ve özellik açısından olsa gerek S4 daha fazla rağbet görüyor. Kamera türü özellikler açısından XPeria-Z'nin üzerine tanımam ama pil, cpu, sağlamlık açısından kesinlikle S4 daha iyi. Benim önerim S4

Peki.Başka yorumlarada açığım.Şuan bendede S4 ağır basıyor

Düşünmeden S4 derim. Birde eğer istanbulda oturuyosan mouse vs ufak tefek şeyler için çık gez dışardan al birde dışarıdaki piyasayı gör ( İstanbul dışı içinde aynısı geçerli) sürekli evde pc başındasın ilerde gerçek hayatla yüzyüze geldiğin zaman biri seni çok kolay oyuna getirebilir. 3 sene sonra anlarsın benden demesi
şu iPhone ları kim nasıl kötülemişse artık, millet yanına yaklaşmaya korkar hale gelmiş.
sen başkalarına aldırma dostum arada derede kaldığında gel konunu aç
s4 Için s3ten yola çıkarsak bayağı iyi olabilir bana kalırsa kalas gibi o telefonlar ne cebe sığıyor ne ele illa iki elle kullanacaksın o parayla tablet al yanında 3310 al daha çok işini görür.

illa alacağım diyorsan xperia daha mantıklı gibi
edit : iphone 5 bende var kullanıyorum herhangi bir sakat yanını görmedim. Git bir al eline kullan derim. Hafif, küçük kullanışlı.
(05-06-2013 03:26 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]şu iPhone ları kim nasıl kötülemişse artık, millet yanına yaklaşmaya korkar hale gelmiş.
iPhone pahalı ve bu kadar paraya göre çok güzel bir telefon değil.iPhone'ye verilen parayla neler neler alınır.S4 vs. iPhone 5 aynı fiyatlarda ve 1000 insandan 995'i S4 tercih edicektir.İnsanlar S3'ü bile iPhone 5'e tercih ediyorlar.Sanmam ki iPhone 5 S4 ile aynı fiyatta olmasına rağmen daha çok tercih edilsin.
Ben Z'yi su altında fotoğraf - video çekmesi için alıcaktım,ama düşündüm ki 365 günde 5 gün çekebilirim daha önce dediğim gibi.S4 alıcağım sanırım.
Bu telefonları almıs kullanmıs degılım fakat Iphone 5'ı kurcaladım oyle yavas fılan yanına rastlamadım. Pıl omru Wifi acılınca her telefon gıbı hızlı gıdıyor ama Iphone'da daha bır hızlı gıdıyor gıbı geldı. S3'te kurcaladım

hosuma gıttı. Benım tercıhım Galaxy S4'ten yana olurdu. Ayrıca burada kımseye maddı durumunu acıklamak zorunda degılsın ıstedıgını alırsın ıstedıgını yaparsın herkes kendı hayatından sorumlu burada bunun ıcın rahatsızlık duymak tuhaf fıkır sormanın ayıp oldugunu zannetmıyorum.