Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galaxy S4 - XPeria Z
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-10-2013 07:03 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Tartışmasız S4. Xperia Z ile s3'ün ekran çizilme testiyle ilgili bir video izledim. Adam bıçak ve anahtar kullanarak ikisinide çizmeye çalıştı. S3 de 2-3 çok küçük çizik varken Xperia Z'nin ekranı çizilmekten ekranın renkleri gitmişti bayağı bir piksel ölmüştü.
Bu da video http://www.youtube.com/watch?v=NmdA2QXtxnE
İzleyin tercih yapın.
Bu arada s4 mobil piyasadaki ilk 8 çekirdekli işlemciye sahip. Bu işlemci Samsungun kendisine aittir Exynos 5 Octa. Kesinlikle öneririm. Sensör olarakta bayağı geliştirilmiş telefon s3 e göre.

8 çekirdekli değil kardeşim 4 + 4 çekirdek.
Bu 4 + 4 çekirdek aynı anda çalışmıyor.Basit işlerde zayıf olan 4 çekirdek ( a7 ) zor olan işlerde ise güçlü olan 4 çekirdek ( a15 ) devreye giriyor.Millete yanlış bilgiler vermeyin lütfen.
Ayrıca bu film izlerken göz hareketlerini algılama sensörüde çok kötü olmuş göz hareketlerini değil bildiğin kafa sallaman gerekiyor.
XPeria'yı eledim arkadaşlar.Yeni konu açmak istemiyorum size şimdi sorum :

S4 mü iPhone 5 mi ?

20 gün içinde sipariş vereceğim.
Eğer uygulamalar işletim sistemi hoparlör ve kameraya önem veriyorsan İphone 5s'i bekle. Ama beklemem diyorsan İphone 5 al.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler