Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Şirketleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Peki aklıma takılan bir soru :

Eğer bu alanda ilerlersem,mezun olduktan sonra açıkta kalma şansım varmı ?
(04-08-2013 11:29 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Peki aklıma takılan bir soru :

Eğer bu alanda ilerlersem,mezun olduktan sonra açıkta kalma şansım varmı ?

Türkiye'de her alandan mezun olduktan sonra açıkta kalma şansı var Big Grin
Ya dostum,hayalimdeki hayat ailemden kurtulduktan sonra,üniversitede ve sonrasında tek başıma bir evde,2-2.5 bin tl bir maaş ile,iyi bir bilgisayar sahibi olmak.Şimdi olumsuz yorum gelir kesin 2.5bin tl maaş ile ilgili.Asgari ücretle çalışmam sanırım yeteneğim ve bilgim var birçok alanda + çalışkanımdırda yani Big Grin Şöyle gelirim işten otururum pcye ver Allah ver sonra onlinedir singledir falan.Böyle bir hayat istiyorum.Birde şimdi başladığım YouTube'de channel.Basit bir teknolojik hayat yani.Hayatımı sanala adamış bulunmaktayım daha bu yaşta.Real'de şansım yok zaten belli oldu Big Grin
acıkta kalmamak için iyi bir okuldan mezun olman gerekiyor ben cok yetenekli insan tanıyorum kötü bir okuldan mezun oldugu için daha az yetenekteki kisiye isi kaptırdıgını ama dersen ki ben bilgi islemde yapabilirim donanım konusunda iyiyim yazılımsal sorunlara cözüm bulabilirim dersen okadar iyi bir okula gitmene gerek yok hatta sana söyle örnek verim zamanında staj yaptıgım yerdeki bir abim üniversite okumadıgı halde ayda 5 bin tl ile bilgi islem calısıyordu tercihini iyi yap
Parası iyi olsun + ilgi alanımda olsun yeter bana zaten Big Grin Neyse sonuç olarak iyice düşünmeliyim.Konu kilitlenebilir.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler