Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Şirketleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ha.Mount And Blade'nin yapımcısı.Peki Türkçe'mi.Yani çalışanlar Türk'mü ?
vertualx ın dediği gibi,iyi düşün,iyi karar ver kardeşim.Bende senin gibi bir oyun şirketinde işe girmeyi çok istiyorum,bi kaç fikir aldım,görüş aldım ve ''zor ancak ümidini yitirmediğin sürece başarırsın2' gibi cümleler kuruldu genel olarak.Belki bir gün iş arkadaşı oluruz Allah'ın izniyle Smile
(04-07-2013 06:39 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Ha.Mount And Blade'nin yapımcısı.Peki Türkçe'mi.Yani çalışanlar Türk'mü ?

Türk şirketi. Elbette Türk çalışan vardır ama yabancı çalışanı da vardır diye tahmin ediyorum. Türkçe mi konuşurlar İngilizce mi bilemem. Fakat önünde daha uzun bir yol var. Sen mezun olana kadar kaç yeni ofis açılır, kaç tanesi kapatılır, kaç tanesi daha iyi yerlerde olur. Öncelikle yolunu seçtiysen bu yönde kendini geliştirmeye bak. Sen başarılı olursan mutlaka bulursun çalışacak bir yer
Peki bu yaşta,hemen şuan başlamam gereken nedir ? Ne yapmalıyım ? Oyun oynamak yetmez tabikide Smile
Ben de bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum. Tongue
1)oyun oynamanın pek faydası olmaz sadece oynadıgın oyunda belki ilham alırsın
2)c++ ve c# bilmelisin
3)herhangi bir veritabanı programı
ve son olarak 3D Studio Max programı ki bunları cok iyi bilmelisin bunlar yetenek istiyen seylerdir bu oyun yazıcam diyip bir hevesle olucak is degil programlama zordur ama oyun programlama cok daha zordur basarabilme oranın cok az hevesini kırmak istemem ama baska mesleklere yönelmeni tavsiye ederim
Dostum ben zeki biriyim,kafam çalışıyor [en azından öyle diyorlar Big Grin ].Ben tek başıma öğrenemem ama mesala dediğin programlardan birinde en ufak birşey dizayn etmeyi gösteren 10 dakikalık bir videoyu bir kere izlesem,ben bidaha unutmadan milyonlarca kez aynı şeyi yapabilirim.Yani 1 kere öğrenirsem,sen istesen bile bırakmam ben o işi Smile
öncelikle bu işi gerçekten isteyip istemediğine karar ver, bir anlık heves olmasın sonra sıkıntı çekersin. eminsen bilgisayar, yazılım veya elektrik-elektronik mühendisliği gibi bölümleri seçmelisin. odtü, boğaziçi gibi yerlerde okuman senin yararına olacaktır. hadi üniversiteyi bitirdin direk oyun firmalarına gitmeyeceksin, önce aselsan gibi yerlerde staj yapman lazım artı referans olmaları için. bu sırada oyun tasarımı gibi bölümleri olan ünilerde master da yapabilirsin. bunları yaptıktan sonra herhangi bir firmaya başvuracaksın cvni alıp. cv ne kadar doluysa o kadar yararına olur. sonra telefonunu alıp değerlendirmelerini sana bildirirler. kendini adamların yerine koy, seni neden işe alsınlar ki sen kimsin? sorusuna cevap verebiliyorsan merak etme işe alırlar.
Türkiye'de benim gibi düşünen ve benim istediğim alanı isteyen çok insan olmadığı için beni seçebilirler mesala Smile
(04-08-2013 10:49 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Türkiye'de benim gibi düşünen ve benim istediğim alanı isteyen çok insan olmadığı için beni seçebilirler mesala Smile

Herkes ister Smile Ama istemek ile olmuyor bu işler, ondan dolayı pek isim çıkmıyor ülkemizden
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler