04-01-2013, 01:37 AM
Yağın kasa çevrilmesi gibi bir durum kesinlikle batıl inanıştır.Kilo almak istiyorsan Karbonhidrat tozu kullanmalısın protein değil ve kullanırken günde 15 bardak su içmen gerekir ve spor yaparken kullanmalısın 80-85 kilo fazla 78 kilo ideal boyuna göre bende body building yapıyorum ve bence kilo almana gerek yok 1 ay düzenli bir beslenme programıyla nizami bir şekilde sporunu yaparsan 1-2 kilo alırsın sonra kaslarını geliştirmek için protein tozunu kullanabilirsin ve kesinlikle zeki insanlara söylüyorum protein tozu ile oturduğun yerden kas yapamazsın protein tozunu kullanırsan günde 15 bardak su içmen gerekir ki 50 li 60 lı yaşlarda bağırsaklarında sorun çıkmasın insanlar protein ile steroidi karıştırıyor aralarında büyük ölçüde fark var unutmayın protein sadece ek besindir günde 8 yumurta beyazı 2 tane sarısı ekmeği kesiceksin vücudunda yeteri kadar karbonhidrat vardır öğlen Tavuk göğüsü tavsiye ederim yağ oranı azdır protein değeri fazladır imkanın varsa haftada 1-2 gün kırmızı et gelişmene bayağı bir yardımcı olur 
Ayrıca set araları dinlenme süren 45 saniyeyi geçmemesine dikkata et sporunda azami 50 dakikada bitsin 50 dakikadan fazlası kaslar için zarardır eğer protein yanında amino asit kullanırsan ve diyet yaparsan cardio ile birlikte kaslarını parçalar ve güzel bir görüntüye sahip olursun

Ayrıca set araları dinlenme süren 45 saniyeyi geçmemesine dikkata et sporunda azami 50 dakikada bitsin 50 dakikadan fazlası kaslar için zarardır eğer protein yanında amino asit kullanırsan ve diyet yaparsan cardio ile birlikte kaslarını parçalar ve güzel bir görüntüye sahip olursun

Son 3 gündür yediğime içtiğime dikkat ediyorum sabahları şınav mekik ve yürüyüş yapıyorum okula giderken ve gelirkende yürüyorum tempolu bir şekilde.Onun dışında protein tozundan caydım gibi sayılır ama alabilirimde belli olmaz protein tozuyla ilgili kafamda oluşan soru işaretlerini Can'ın mesajıyla gidermiş durumdayım şimdi merak ettiğim eve dumbell alsam mı 3 yada 5 kiloluklardan ? Sonrasındada düzenli bir program yapıp okuldan geldikten sonra yarım saat falan çalışırım