Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BattleField 3 Heat Seekers ve Araç Bug
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,

BF3 başladım biliyorsunuz.Gayet iyi gidiyor her ne kadar arada 30 saniyede bir hayvan gibi kassada.Adam öldüremiyorum ama flag falan kasarken 0 öldürme 50 ölme ile 7000 puan falan yapıyorum.Konuma geçelim :

Henüz jetle [Su değil şu tipsiz olan gri varya] 1 kişi öldürdüm oda bir uçak.Şans eseri pc başındamı değildi neydi düz yavaş gidiyordu arkadan taraya taraha öldürdüm.Hala Head Seekers (roket) açamadım.Taktik verin birşey söyleyin nasıl açabilirim.Bir arkadaşımız dağdaki sniperler dedi ama pusanlar binaların arasına pusuyor açıklıklara pusanlarıda ben göremiyorum koca haritada.Ha bide :

Araca pilot kamerasından bakarken c'ye basıp dış görünüşe geçmek isteyince 2-3 saniye dış görünüşten bakıyor sonra ben birşey yapmadan pilota geçiyor yine.5-10 kere c ye basmam gerekiyor düzgün dışardan görmek için.

Not : Oyunda hangi tuş ile konuşabilirim ? [Say]

Ha bide :

Helikopter sürerken sanki ben değilde başka bir oyuncu sürer gibi takılıyor sonra birden ileri atıyor.WarRock'ta başkasının aracına binersiniz ya onda olan sorun.

Eski ve deneyimli BF3 oyuncularından yardım bekliyorum.Lütfen sadece sorun ile ilgili yorum yapın.

Teşekkürler.

Not : Battle.Log'ta DogTag kısmına geliyorum açık olanlara tıklıyorum sadece resim birşey olmuyor.Nasıl DogTag değiştirebilirim.

Birde oyunun en sevdiğim yanını farkettim.Rus askeriyken gizlice pusmuş bir A.B.D askerinin DogTag'ını alıp onu bıçaklayarak öldürmek gerçekten çok tatmin edici Big Grin

NOT : Ayrıca konu açmak istemedim.Ses kaybı oluyor.Mesala ben helikopterle gidiyorum birden helikopterin sesi gidiyor diğer sesler devam ediyor.Tarıyorum tarama sesi tıkanıyor birden.Ama ses gitmiyor belli şeylerin gidiyor.Koşuyorum ses gidiyor arada sırada.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Oyunla ilgili tek sorunum bu şuanda.
Görüntünün birden ileri geri gidip gelmesi senin makine özelliklerinden dolayı olduğunu düşünüyorum, ama kesin konuşmamak gerekiyor Smile
Roketi açabilmen için talimatta yazana göre yapman lazım. Tam olarak ne yazıyordu hatırlamıyorum. Dağların arasında bazen Q'ya basarak spot yap. Şans eseri göremediklerini görebilirsin.
1-Spot nedir ?

2-PC özellikleri değil internettenmiş 64 kişilikte öyleydi ama 40 kişi olan servere girdim takır takır oynadım hatta helikopterle 3 adam avladım (1.5 saatte) Big Grin
Bir adamı gördüğünde onu Spotlarsan üzerinde turuncu bir nokta olur ve takım arkadaşların onu görebilir. Senden başka birisi o adamı öldürdüğü zaman sana puan gelir.
Araç kamerasındaki sorun lagtan dolayı olabilir. Ne oyun ilk çıktığında böyle bir sorun yaşadım, ne sonrasında yaşadım.

Dog Tags: Battlelog'tan dog tags sekmesine girdikten sonra sağ üstte "Select Dog Tags" yazar. Oradan hoşuna gideni seç ve "Save Dog Tags" tıkla.

Stats kısmında merak ettiğin her şeyi öğrenebileceğin yanılmıyorsam daha önce söylenmişti. Oradan girip silah veya araç eklentileri için neler yapman gerektiği falan aklına gelebilecek bir istatistiği bulabilirsin.

Ekleme: Taktiklik bir durum yok bence. Gördüğünü indirmen lazım. Ama bizim eskiden yaptığımız şeyi anlatabilirim. Alıyorsun bir jeti gidiyorsun karşı tarafın üssüne. Adamlar uçakla kalkmaya çalışırken tarayıp indiriyorsun. Ama tabii sürekli orada durman keklik gibi avlanma neden olacaktır. Helikopter içinse 2. bir kişi şart mümkünse arkadaşın olacak ve sesli olarak haberleşeceksiniz. Biriniz uçurup diğeri oyuncuları indirecek, tek başına zor bir iş
O değilde kaç ay oldu BF3 oynayalı daha chat'ten 1 kelime yazmadım Big Grin bir kere T'ye bastım chat yazı kısmı açıldı sonra enter basıp kapattım şuan yazmak istiyorum fakat açılmıyor chat.Nedenini bilen varmı ?
Jetle helikopter vurabilirsin o kamera sorunu lagtandır servera girerken pinglere bak 60'ın altında olsun
Takılma sorunu büyük ihtimalle ping'ten dolayıdır genellikle 100 pingli serverlara gir.Jette heat seekers pek işe yaramıor genelde kullanmıyorlar.

Bu arada havadayken sürekli spot at Smile
Yorumları fılan okuyamadım yoğunum sana tek tek soyluyorum yasadıklarını.

1) Gecikme yuzunden araclar bır anda duruyor gıbı olur bır anda hızlanır yanı server lag veya sen.
2) Jet kullanmak ıcın püf noktası soylemek zor iyi kullananlar oldugu kadar adamların internet hızları kullandıkları bılgısayarlar cok ileri seviyede olduğu için avantaj onlarda ama sadece fren sistemi var bu jetlerde. Hızla gıderken gerıye bas ve mouse'yı bır yone dogru cevırdıgın zaman manevra alıp bas gaza arkandan gelen jet eğer bunu bılmıyorsa oda aynısını yapamıyorsa kurtulma sansın yuksek.
3)Pilot kamerası olayıda lag yüzünden sen basmasanda onceden bastıkların için yapar onu
4) Konuşma tuşları J K L
5) Her aracın her sılahın ozellıklerı sırası ıle gelır bellı sure kullanıp adam vurmalısın.
6) Dog Tag için profil sayfandakı ısmının yanındakı yere tıkla oradan Select Dog Tag yap ve altta gelenlerı sec sonra save dog tag yapıp ana profılıne geldıgın zaman degısmesı lazım.
7)Spot yerdekı dusmanların yerlerının belirlenmesi, gorunmesıdır.
Tek yanlışınız Heat Seekers kullanılmıyor diye.İt dalaşında binlerce roket geliyor.1 tek ateş eden yok.Bende famas gibi tarayan taramalı ile uçak kaldırıyorum.

Forumdaki en çok yardımcı olunan konu oldu.Teşekkürler.En yararlı durumlar :

Spot'un ne olduğu.

Ve stats.Dedim ya hani.Bıçakla dog tagını alıp saplamak psikopatça.Tatmin ediyor diye hani :

[Resim: lbnd4.png]

Hani Tongue
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler