Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BattleField 3 Heat Seekers ve Araç Bug
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(03-22-2013 08:14 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Tek yanlışınız Heat Seekers kullanılmıyor diye.İt dalaşında binlerce roket geliyor.1 tek ateş eden yok.Bende famas gibi tarayan taramalı ile uçak kaldırıyorum.

Forumdaki en çok yardımcı olunan konu oldu.Teşekkürler.En yararlı durumlar :

Spot'un ne olduğu.

Ve stats.Dedim ya hani.Bıçakla dog tagını alıp saplamak psikopatça.Tatmin ediyor diye hani :

[Resim: lbnd4.png]

Hani Tongue

ilk başladığım zamanlar çekmiştim. O zaman High'da oynarken anca 30 fps alıyordum Sad O yüzden görüntü kalitesi düşük biraz. Ama müziğin videoyla çok sağlam uyum sağladı yerler var. telafi ediyor.

Edit : ilk fragın çok uzun sürmesinin sebebi, double knife olacaktı. Little Bird ks attı. O kill alınca zaten olduğum yerde duruyorum 1 saniye falan.
1-Hava atmak için bu kadar uğraşmana gerek yok Tongue

2- A.B.D askeri ile takedown gitmez çünkü A.B.D askeri salaktır kıç korkusundan saatte 50 metre ilerleyebilirler.RPG yapıyorum ufaktan A.B.D iken korkak korkak gidip Rusya askeri iken bıçakla yardırarak takedown yapmayı seviyorum.

3-Dakika 1'deki ağaçlı haritanın adı neydi ?
Caspian Border
(03-22-2013 10:17 PM)Dante Yazılan: [ -> ]1-Hava atmak için bu kadar uğraşmana gerek yok Tongue

2- A.B.D askeri ile takedown gitmez çünkü A.B.D askeri salaktır kıç korkusundan saatte 50 metre ilerleyebilirler.RPG yapıyorum ufaktan A.B.D iken korkak korkak gidip Rusya askeri iken bıçakla yardırarak takedown yapmayı seviyorum.

3-Dakika 1'deki ağaçlı haritanın adı neydi ?

Ormanımsı olanı diyorsan caspian border
Ormanımsı güzel tabir Smile

Dün metroda birazcık aktım bende 2 dogtag knife kill yaptım normal adını bilmiyorum takedown diyelim ondan 5 kişi mp7 2 kişide sanırım lazerli bildiğimiz glockla.
(03-23-2013 12:00 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Ormanımsı güzel tabir Smile

Dün metroda birazcık aktım bende 2 dogtag knife kill yaptım normal adını bilmiyorum takedown diyelim ondan 5 kişi mp7 2 kişide sanırım lazerli bildiğimiz glockla.

tdm oynamak pek zevkli değil. ama tdm oynayacaksan noshahr canalsda oyna. Ha bir de, o kadar bf3 alıp, jet helikopter tank sürmek yerine bizim forumdaki berkaylar gibi 7/24 tdm oynayacaksan şimdiden geçmiş olsun Smile
Ya ben bu gavurları anlamıyorum. Adamlar serverdan banlıyor kendi ülkenin sunucusuna git diye. Ben oynamayalı Türkiye'de sunucu hizmeti mi verilmeye başlandı Sad
15-20 farklı servere girdim şuana kadar türkçe konuştum I'm turkish dedim kimse birşey demedi.Hatta adminle konuştum anaokul ingilizcemle.Sorun çıkmadı yani Big Grin

Ve hayır 2 kere metro oynadım oyunu zaten helikopter sürmek için aldım Big Grin
(03-23-2013 12:15 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

tdm oynamak pek zevkli değil. ama tdm oynayacaksan noshahr canalsda oyna. Ha bir de, o kadar bf3 alıp, jey helikopter tank sürmek yerine bizim forumdaki berkaylar gibi 7/24 tdm oynayacaksan şimdiden geçmiş olsun Smile

Niye hacı ben de canım sıkıldıkça oyuna girip bir iki TDM atıp çıkıyorum Sad Premium olsa güzel olacak da noshahr canals favorim olsa da bir iki oyundan sonra sıkıyor

(03-23-2013 10:54 PM)Dante Yazılan: [ -> ]15-20 farklı servere girdim şuana kadar türkçe konuştum I'm turkish dedim kimse birşey demedi.Hatta adminle konuştum anaokul ingilizcemle.Sorun çıkmadı yani Big Grin

İşin garip tarafı da o ya ben hiç konuşmuyorum zaten oyunda. Ama nickimin sonunda TR var oradan kıl kapıyorlar sanırım. Genelde Rusların serverında oluyor bu ama arada Almanlarda da olmuyor değil.
(03-23-2013 11:49 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(03-23-2013 12:15 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

tdm oynamak pek zevkli değil. ama tdm oynayacaksan noshahr canalsda oyna. Ha bir de, o kadar bf3 alıp, jey helikopter tank sürmek yerine bizim forumdaki berkaylar gibi 7/24 tdm oynayacaksan şimdiden geçmiş olsun Smile

Niye hacı ben de canım sıkıldıkça oyuna girip bir iki TDM atıp çıkıyorum Sad Premium olsa güzel olacak da noshahr canals favorim olsa da bir iki oyundan sonra sıkıyor

(03-23-2013 10:54 PM)Dante Yazılan: [ -> ]15-20 farklı servere girdim şuana kadar türkçe konuştum I'm turkish dedim kimse birşey demedi.Hatta adminle konuştum anaokul ingilizcemle.Sorun çıkmadı yani Big Grin

İşin garip tarafı da o ya ben hiç konuşmuyorum zaten oyunda. Ama nickimin sonunda TR var oradan kıl kapıyorlar sanırım. Genelde Rusların serverında oluyor bu ama arada Almanlarda da olmuyor değil.
Benim Nick NH4MnO4 en az 10 kere yedim öyle ban. Sad
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler