Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşlemciden anlayan arkadaşlar içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar sorum açık ve net Intel® Pentium® 4 CPU 3.20Ghz 1024 bellek bu işlemci mi yoksa
amd athlon 64x2 dual core processor 4200+ (2 CPUs). 2.2GHz bellek 1024 mb
bu mu ?
pentium 4 ? athlon ? satılıyor mu onlar hala ?
(03-08-2013 07:41 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]pentium 4 ? athlon ? satılıyor mu onlar hala ?

Sana satılıp veya satılmadığını sormadı hangisi daha iyidir diye sordu durumu iyi veya kötü olan var.

- Konuya gelirsek Pentium u alman daha iyi bence.
Pentium daha cazip geldi Ss.gif
Pentium daha iyi.
Bence de pentium işlemci almalısın ki zaten arada ki Ghz farkı da malum.
Okan sana pc konusunda yardımcı oluyordum Ö.M den ancak mesaj kotan dolu sana cevap atamıyorum Ö.M den.Bir ara mesajlarını bi temizle.Birde sana tavsiyem bu devirde bu işlemciler üzerine sistem kurmak parayı çöpe atmak gibi birşey,bunlara para verene kadar paranı biriktirmene bak 1000-1200 gibi bir bütçeyle ortama bir oyun bilgisayarı kurabilirsin.Hatta sana garanti bile verebilirim çünkü şuan yanımda duran 1100TL civarında topladığım bilgisayar piyasadaki oyunları orta-yüksek ayarda rahat bir biçimde oynatıyor.Madem ki bu işe girişiyosun otur ve bir daha düşün bence.Sadece warrock ile kısıtlı kalmak mı istiyorsun yoksa diğer oyunların tadına varmak mı ?
Burda almakda değil amacım biri arkadaşımın işlemcisi biri ise benim işlemcim arkadaşım amd ile rahatlıkla Call of duty black ops oynayabildiğini söyledi bende onu karşlılaştırarak hangi işlemci iyi diye sordum ve yanıtımı azda olsa aldım teşşekür ederim iyi akşamlar beyfendi
Pentium seç kardeşim daha sağlam işlemci. Ayrıca overclock yaparsan süper sonuçlar elde edersin pentium ile. Pentium overclock'a müsait bir işlemci
(03-08-2013 11:58 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Pentium seç kardeşim daha sağlam işlemci. Ayrıca overclock yaparsan süper sonuçlar elde edersin pentium ile. Pentium overclock'a müsait bir işlemci

Overclocka müsait , müsait değil diye bir kavram yoktur 2 işlemcidede BİOS denilen zımbırtı var ise overclock yapılır.

3770k ya overclock yapılabilinilir deyip 3770 de yapamazsın diyen sivri zekalılarda var tabi onları unutmamak lazım

asıl soruya gelirsek pentium alman daha iyi olacaktır overclockla biraz daha idare edebilirsin ama serkanın lafını dinlemeni tavsiye ederim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler