Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşlemciden anlayan arkadaşlar içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
intel ARTİST
(03-09-2013 09:46 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(03-08-2013 11:58 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Pentium seç kardeşim daha sağlam işlemci. Ayrıca overclock yaparsan süper sonuçlar elde edersin pentium ile. Pentium overclock'a müsait bir işlemci

Overclocka müsait , müsait değil diye bir kavram yoktur 2 işlemcidede BİOS denilen zımbırtı var ise overclock yapılır.

3770k ya overclock yapılabilinilir deyip 3770 de yapamazsın diyen sivri zekalılarda var tabi onları unutmamak lazım

asıl soruya gelirsek pentium alman daha iyi olacaktır overclockla biraz daha idare edebilirsin ama serkanın lafını dinlemeni tavsiye ederim Smile

Overclock'a müsait derken demek istediğim şey;
Kolay bir şekilde overclock olabilmesiydi yani ısınmadan ve yorulmadan Smile
(03-09-2013 05:07 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]
(03-09-2013 09:46 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(03-08-2013 11:58 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Pentium seç kardeşim daha sağlam işlemci. Ayrıca overclock yaparsan süper sonuçlar elde edersin pentium ile. Pentium overclock'a müsait bir işlemci

Overclocka müsait , müsait değil diye bir kavram yoktur 2 işlemcidede BİOS denilen zımbırtı var ise overclock yapılır.

3770k ya overclock yapılabilinilir deyip 3770 de yapamazsın diyen sivri zekalılarda var tabi onları unutmamak lazım

asıl soruya gelirsek pentium alman daha iyi olacaktır overclockla biraz daha idare edebilirsin ama serkanın lafını dinlemeni tavsiye ederim Smile

Overclock'a müsait derken demek istediğim şey;
Kolay bir şekilde overclock olabilmesiydi yani ısınmadan ve yorulmadan Smile

Dostum bence üzerinde 1 ay kadar çalışmadan kimse stabil bir şekilde overclock yapamaz ki buna bende dahilim stabil bir şekilde tutturamıyorum(şu ana kadar sadece 1-2 kere denedim).Adama overclock yapar kurtarırsın paçayı diyosunuz ama nasıl yapıcak kolay mı zor mu onu söylemiyosunuz.İşi bilen için basittir overclock yapmak ancak okiki yani okan daha sistem parçalarını zor bir araya getiriyo bu işlerde yeni adam nasıl overclock yapsın bir düşünün bakalım
intelden şaşma paran yoksa amd tabiki Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler