Hiç samimi olmadık ama uzaktan uzağa sevdiğim biriydi. Uzun süre birlikte oynadık. 2010'da kendisine kardeşim benim hesabımla küfür etmişti. O da beni odasından atmıştı. O olaydan sonra pek samimi olamadık. Ancak çok iyi biriydi. Küfür edenin kardeşim olduğunu söyleyip onun yerine özür dileyince yine oyuna devam etmiştik. Yıllarca beraber oynadık. Ölmüş olması kabul edilemez.
Biraz aptalca gelecek ama "ben de mi ölücem lan" dedim kendi kendime. Bu duygu bana çok yabancı.
Allah Rahmet Eylesin. Tanımıyorum ama Biz Bir AİLE'yiz Kim Olursa olsun.
MEKANI CENNET Olsun...
bu konuyu bile hortlattınız, tebrikler.
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Rüyamda gördüm o hiç gelmediğim internet cafene gelmiştim. Beni daha önce hiç görmedin resmimi dahi görmedin ama beni kapıdan girer girmez tanıdın. Sıkı Fenerbahçeliydin bi gün clan ts sinde Fenerbahçeli olmayanları clana almayalım dediğimde "aynen öyle yapalım" demiştin. Senin hakkını nasıl öderim yıllarca bana yaptıklarını hiç unutmayacağım. Seni hiç yüzyüze görmedim sırf bu yüzden ölene kadar vicdan azabı ve pişmanlık duyacağım. Sana yaptıklarım için inşallah beni affedersin ve inşallah hakkını helal edersin. Benim hakkım varsa ki yok, sonuna kadar helal olsun mekanın cennet olsun abim !