Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ncareis vefat etmiştir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(02-20-2013 07:16 PM)vi3wmyshot Yazılan: [ -> ]Bugün Davut Abimi,Abimizi toprağa verdik ve bazı dengesiz gerizekalı aptalın biri geldi ve ncareis charı kime kaldı dedi.Burdan o kişiyi kınıyorum altını çizerek...Daha sonra vefat etmeden önceki son gecesi ''Warrock'a devam Erdem,bizden geçti artık'' dedi ve o her zaman ki güşünü gösterdi bana,o son görüşümdü.Hepimiz onu çok seviyoruz.Babam gibi olan Davut abimi hiç unutmıycam,mekanın cennet olsun babam.Nur içinde uyu.

Bu oyunu bu kadar güzel kılan şey buydu işte bu dostluklar,arkadaşlıklar kolay kolay bulunmayacak dostluklar.Bi arada KanForce35 vardı o abimizde vefat etmişti adını hatırlayamadım.Başınız sağolsun,Allah yakınlarına sevenlerine sabır versin.Mekanı Cennet olsun
KanForce35 vardı aynen ama o abiyi ben tanımıyordum,yani sadece duymuşluğum var.Davut abi Warrock aleminde ya da diğer oyun alemlerinde gerçekten çok yakın dostlar edindi,Allah onlardan razı olsun dün geceden beri onlarda burdaydı.Gelmeyen 1-2 kişi oldu ama canları sağolsun onları ben tanımasamda onlarında çok üzüldüğüne inanıyorum.Allah senden de razı olsun,teşekkür ederiz,dostlar sağolsun.En büyük acıyı çeken aslında eşi Yüce Rabbimiz en çokta ona sabır versin.Nur içinde uyur inşallah
Fotoğraftaki uzun boylu abimiz heralde,yüzünden belli oluyor zaten iyi bi insan olduğu neyse tekrardan başınız sağolsun.
Evet uzun boylu olan,çocuğu yoktu ve bizi kendi evladı gibi severdi,baba derdim onu çoğu zaman,çok iyi biriydi,hergün çocuklara internet cafesinde para almadan oynatırdıSmile tekrardan teşekkür ederiz,sağolun,varolun
Uzun zaman oldu bırakalı tanımıyorum malesef Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.Hayat çok kısa, birbirinizin kalbini hiç bir zaman kırmayın.Sevgi ve saygınız daim olsun.
Allah hepinizden razı olsun,sağolun arkadaşlar.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Sad
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler