Selam arkadaşlar,
Öncelikle şunu söyleyeyim : Düşündüğünüz yorumu lütfen yazın.Hiçbir yorumunuz beni kırmayacaktır.
Konu :
Ben askeri lise sınavlarına gireceğim.Hatta şuanda yanımda başvuru formu bulunmakta.Sınavı geçebilirim çok çalışmaya başlayacağım.G Testini geçebilirim sanırım.Mülakatta kendimi iyi ifade edebilme yeteneğim olduğu için geçiceğimi düşünüyorum.Sorun :
Zatürre geçirdim (yanlış yazmış olabilirim).Ama çok büyük değildi kısa zamanda ufak bir sorun oldu ve geçti gitti.Aynı zamanda üfürümde geçirdim 2-3 yıl önce.Ondada çok büyük bir sorun olmadı.Sadece takip ediliyor.Hastanede falanda yatmadım hiç o kadar büyük bir hastalık geçirmedim.
Hayalimdeki meslek.Ki bir insan mutlu olmadığı işte çalışmamalı.Ama ben mutlu olmadığım işte çalışacağım sanırım.Lütfen kırıcam diye düşünmeyin.Bir fikriniz veya bilginiz varsa yorum yaparak cevap verin lütfen :
Hava kuvvetleri komutanlığına :
Girebilirmiyim,Giremezmiyim ?
Bende 8.sınıfta 92 puanla havayı kazandım babam asker belki torpil yaparlar dedim yapmadı,babamda hakkınla geç torpil sokmaya gerek yok dedi.Sözlü mülakatta elediler.Yoksa ne güzel pilot olcaktım,şimdi sürünüyorum hastane köşelerinde sağlıkçı oldum.Sana gelince sen bunları onlara söyleme,yoksa direk elerler
Bu devlette hakkıyla bi yerlere geleni gören oldu mu ? en ufak bi sorunda eliyorlar bizim arkadaş son sınıfta (havacıydı) renk körlüğü belirtisi var diye okuldan aldılar. Zaten mülakatta varsa torpilin geçersin bu devirde zannetmiyorum hakkıyla bi yerlere geleni.
İnsanların tercıhlerıne saygım vardır ben ıstemediğim lise'ye istemediğim iş'e gittim ve bu konuda kımseye karısılmasını sevmıyorum bende polıs'lık sınavlarına gırmek ıstedım ama engellendım. İstiyorsan başvurunu yap kaybediceğin birşey yok en azından kazanırsan istediğin işi yaparsın. Sağlık konusun'da üfürüm derecesi vardır. Bu üfürüm herkes'te olan fakat bılmeden yasıyanlar var. Benım 0,1 derece hayatımı etkılemıyor her yıl kontrole gıdıyorum zaten yanlız ınternette ozamanlar arastırmıstım kas çalışması ve vucut gelısımı ıle gectığı soylenıyor.
Hocam mülakatta elerler referansın yada başka bir deyişle torpilin yoksa.
Bunları onlara söyleme yoksa direk elerler seni.
Oraya girecek olan kişiler belli bir rütbeli söylemişti orada bana.
(02-15-2013 03:48 PM)toxit Yazılan: [ -> ]İnsanların tercıhlerıne saygım vardır ben ıstemediğim lise'ye istemediğim iş'e gittim ve bu konuda kımseye karısılmasını sevmıyorum bende polıs'lık sınavlarına gırmek ıstedım ama engellendım. İstiyorsan başvurunu yap kaybediceğin birşey yok en azından kazanırsan istediğin işi yaparsın. Sağlık konusun'da üfürüm derecesi vardır. Bu üfürüm herkes'te olan fakat bılmeden yasıyanlar var. Benım 0,1 derece hayatımı etkılemıyor her yıl kontrole gıdıyorum zaten yanlız ınternette ozamanlar arastırmıstım kas çalışması ve vucut gelısımı ıle gectığı soylenıyor.
Dostum üfürüm derecesi benimde düşük.Yalnız biraz düşündüm ve iptal etmeye karar verdiğim.2. düşündüğüm iş mimarlık için çalışacağım.Yapıları binaları çok seviyorum özellikle dizayn etmeyi.MineCraft tam benlik ama oynayamadım gitti
Üfürüm derecem düşük.Ama şöyle sorunlar var bu yüzden asker olamayacağıma emin oldum :
100m koştuktan sonra nefes nefese kalıyorum.Sürekli koştuğum 90 dakikalık bir maç yapıldığında 30-40 dakikada pert oluyorum.Şınav çekemiyorum en azından karnımı zemine kadar getiremiyorum.Getirirsem düşüyorum
Ve aslında üzülmedim.Çünkü (tekrar bir iki nokta) :
Askerlerin durumu şuanda ortada.İyisi kötüsü hepsi sürünüyor hapislerde.Bu yüzden üzülmeden elimin tersiyle askerliği itmiş bulunuyorum.Yorum yapıcak arkadaşlar yapabilir.Bir süre sonrada konu kilitlenebilir arkadaşlar.Ellerinizi benim geleceğim için yorduğunuz için gönülden minnettarım
Aslında sinir olduğum bir sözüde söyleyeyim :
Ne yapalım Allah bizide böyle yaratmış

(02-15-2013 10:13 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Oraya girecek olan kişiler belli bir rütbeli söylemişti orada bana.
Aynen alınacak olan kişiler önceden belli oluyor örnek vereyim geçenlerde ziraat bankasının memur alım sınavı vardı ve ülkede toplam (yanılmıyorsam) 63 kişi alınacaktı neden sabit bi rakam değil ? millet bunun böyle olduğunu bile bile 40 tl veriip sınava girdiler hadi kazandılar diyelim mülakatta zatem eleneceklerdi.
Askeriye ile ilgili herşey yazılmış zaten, istersen Polis Koleji, PMYO veya Polis Akademisini de düşünebilirsin. Askeriye'ye göre daha rahat ve isteğine yönelik.