Askeriyede torpil fazla yoktur hatta hiç denilecek kadar az askeriye polislik gibi değil torpilin olduğu yer o iktidar tayfanın olduğu yerdir askeriye gircek kişiler öyle bir araştırılırki ordunun sevmeyeceği bir ortamda az da olsa bulunduysan fişlendin demek.Herşeye torpil damgası vurmayın karacı olmak en kolayı ama havacı olmak için dört dörtlük olmanız lazım, dişinde dolgu olduğu için havacılığa giremeyen tanıdığım var.İlla hava kuvvetlerine girmene gerek yok sivil pilotta olabilirsin parası çok güzeldir.
Üfürümüde ilk defa duydum geçmiş olsun.
(02-16-2013 12:04 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Askeriyede torpil fazla yoktur hatta hiç denilecek kadar az askeriye polislik gibi değil torpilin olduğu yer o iktidar tayfanın olduğu yerdir askeriye gircek kişiler öyle bir araştırılırki ordunun sevmeyeceği bir ortamda az da olsa bulunduysan fişlendin demek.Herşeye torpil damgası vurmayın karacı olmak en kolayı ama havacı olmak için dört dörtlük olmanız lazım, dişinde dolgu olduğu için havacılığa giremeyen tanıdığım var.İlla hava kuvvetlerine girmene gerek yok sivil pilotta olabilirsin parası çok güzeldir.
Üfürümüde ilk defa duydum geçmiş olsun.
Dostum.Yazdığın ilk 7 satırı , son yazdığın tek cümle ile batırdın zaten.Parmaklarını hareket ettirmek için harcadığın kasa yazık.Üfürüm var işte pilot olamayacağım demek bu dostum

Benim arkadasimda istiyor. Sinava cok calismak yetmiyor bu alscilerin ozel kitabi ozel denemelerini al onlari coz. Sinavdan sonra boy kilo sinri var. herseyini inceliyorlar hic beklemeyeceginin yerini bile. Hastaliklarini soylememeni siddetle soyluyorum ve kavga ve dovusten uzak dur herhangi bir kucucuk hasarla elerler.
Bir arkadaşımı hayatımda ilk defa duyduğum L5 Kemiğinde hasar olduğu için elediler. Endişelenmen için değil, her duruma hazırlıklı olman için söylüyorum.