02-01-2013, 08:05 PM
Sayfalar: 1 2
02-01-2013, 08:30 PM
go power manager
go task manager
mp3 music download
pocket soccersoundhound
task manager
zedge
nq mobile security
go launcher
go task manager
mp3 music download
pocket soccersoundhound
task manager
zedge
nq mobile security
go launcher
02-01-2013, 08:44 PM
Abi go task manager'daki memory used yuzde kaç olmalı? 80 normalmi
02-01-2013, 09:16 PM
Foursquare, Barkod tarayıcısı, GO Launcher Ex, MX Player, Simple MP3 Downloader, Tiny Flashlight, İnstagram, Skype, Opera Mini, Clean Master, Google Translate, Avast Mobile security, Önbellek Temizleyici, Advanced Mobile Care(Çok iyi) Sanırım yeterli olur kardeşim 

02-01-2013, 09:39 PM
(02-01-2013 09:16 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Foursquare, Barkod tarayıcısı, GO Launcher Ex, MX Player, Simple MP3 Downloader, Tiny Flashlight, İnstagram, Skype, Opera Mini, Clean Master, Google Translate, Avast Mobile security, Önbellek Temizleyici, Advanced Mobile Care(Çok iyi) Sanırım yeterli olur kardeşim
Advanced Mobile Care(Çok iyi)
şu bahsettiğin ne işe yarıyor hocam onu çıkaramadım da ?
02-01-2013, 09:52 PM
(02-01-2013 08:44 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Abi go task manager'daki memory used yuzde kaç olmalı? 80 normalmi
bende 60 80 biraz çok gibi bende çok iyi bilmiyorum iphone a geçicem =)
02-01-2013, 10:10 PM
Go la başlayanları kullanma batarya çok yiyor. 2 görsellik alıcam diye batarya yarı yarıya iniyor.
02-02-2013, 12:36 AM
Go launcher hiç indirme adw launcher hem daha iyi hem tek program go gibi 5-10 tane ayrı ayrı ek prpgramları yok.
Tarayıcı olarak operadan ziyade dolphin browser hd yi tavsiye ediyorum.
Video oynatıcı mx player.
Önbellek temizleyici ise advanced task killer.
oyun olarak subway surfers-temple run2-batak hd-kelime avı-flick shot
Çevirici olarak tureng
Film izlemek için daima güncel olan film izle hd programı şimdilik bu kadar
Tarayıcı olarak operadan ziyade dolphin browser hd yi tavsiye ediyorum.
Video oynatıcı mx player.
Önbellek temizleyici ise advanced task killer.
oyun olarak subway surfers-temple run2-batak hd-kelime avı-flick shot
Çevirici olarak tureng
Film izlemek için daima güncel olan film izle hd programı şimdilik bu kadar

02-02-2013, 12:52 PM
hayırlı olsun öncelikle, sakın gereksiz uygulama indirme ve abuk subuk uygulamalarda indirme yok ezan okuyan bilmem ne güzel hoş şeylerde babam indiriyor 1 tanesi çalışmıyor ve hepsi virüslü ayrıca internette dolaşmak istiyorsan puffin free indirebilirsin ama s3 de flash player varsa gerek kalmaz ve bence facebook indirme facebook messenger indir 

02-02-2013, 01:29 PM
Dolphin browser advanced task killer hd film izle eksi sözlük uygulamaları şuan için yeterli önerileriniz için çok sağolun hepsini tek tek deniyorum malum tatil falan çok işsizim bu aralar 
Temple run 2 saatlerimi yiyecek gibi duruyor

Temple run 2 saatlerimi yiyecek gibi duruyor

Sayfalar: 1 2