kardeş paralı uygulamaları internetten indirip telefona at daha iyi oluyor 70 $lık bi anti virüs vardı adını hatırlayamadım ben internetten indirip kurmuştum sorunsuz çalışıyordu
(02-02-2013 05:09 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]kardeş paralı uygulamaları internetten indirip telefona at daha iyi oluyor 70 $lık bi anti virüs vardı adını hatırlayamadım ben internetten indirip kurmuştum sorunsuz çalışıyordu
Telefonu root ederse garanti dışına çıkartır, pek iyi bir yol değil.
ilk önce hayırlı olsun biraz hatalı geçiş yapmışsın diyorum android tel. 1.şarj çabuk biter 2.tüm uygulamalar ücretsiz değil 3.sü çok kolay kırılabilir bir sistem en kötü tarafı root dosyaları bunların orjinalliği değişirse garanti kapsamı dışınada çıkar ben s2 kullanıyorum faso fiso programları boşver atbi kenara onları kullanmadığın ne varsa sil şaşaalı şeyleri yükleme derim sonra telefonu kitler formatlamak zorunda kalırsın
Root konusuna şuan pek hoş bakmıyorum çünkü ilk android deneyimim ve bir çok sorun çıkabilir garanti dışına çıkmaması için yöntemlerle ilgili bir çok yazı okudum ama dediğim gibi tecrübeli değilim Misal iphone'da jailbreak işlemini 2-3 denemede yaptım telefondaki veriler falan uçtu en sonunda kurtardım sorun olmadı ama androidte imai numarasının uçmasından tutta cihazı pert etme gibi bir çok risk varmış Açıkçası yemedi

(02-02-2013 05:14 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ] (02-02-2013 05:09 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]kardeş paralı uygulamaları internetten indirip telefona at daha iyi oluyor 70 $lık bi anti virüs vardı adını hatırlayamadım ben internetten indirip kurmuştum sorunsuz çalışıyordu
Telefonu root ederse garanti dışına çıkartır, pek iyi bir yol değil.
yok kardeş ben root yapmadım bilmiyorum zaten nasıl yapıldığını

ama hani iphonelardeki installousa benzeyen bi ismi vardı uygulamanın indiriyodum o uygulamayla yüklüyodum tabi bu root değilse
yandex shell i dene o da güzel