Arkadaşlar oyunu 3 senedir oynamıyorum.Oyun Nexon'a geçmiş.Eskisi gibi pek iyi değil diyorlar.Sizce yeniden Warrock'a başlanır mı?Nexon oyuna iyi mi yoksa kötü mü yaptı?
(01-29-2013 10:00 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Hayır
Neden oyun çok mu kötü oldu!?
(01-29-2013 10:04 PM)Quietn3ss Yazılan: [ -> ] (01-29-2013 10:00 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Hayır
Neden oyun çok mu kötü oldu!?
Saçmalık üstüne saçmalık.Oyun yönetimini geçtim artık onlara bişe demiyorum oyuncular iyice aldı başını gidiyor.
oyun 1,5 seneden beri kötüye gidiyordu şimdi iyi olmaya başladı

tabi 3 sene önceki gibi degil OPK odaları kalmadı hackerlar cok azaldı suan oyunda 2 server var oyun nexona gecince oyuncu kaybettikleri icin böyle birşey yaptılar iyi oldu bence suanlık oyunda fazla hack görmedim hic denicek kadar....Bana kalırsa başla oynamaya ama premium falan alma biraz oyna ondan sonra istersen alırsın zaten oyunda lv 15a kadar artık lvl atlayınca hediyeler veriyorlar bildigime göre.
-Eğer oynamak istiyorsan oyna kardeşim millete bakma hepsinde bi olumsuzluk kime sorsan şuan hayır der....Bende derdim ama son 1 aydır memnunum oyundan tabi eskisi gibi gece gündüz oynanılcak kadar degil

(01-29-2013 10:29 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]oyun 1,5 seneden beri kötüye gidiyordu şimdi iyi olmaya başladı
tabi 3 sene önceki gibi degil OPK odaları kalmadı hackerlar cok azaldı suan oyunda 2 server var oyun nexona gecince oyuncu kaybettikleri icin böyle birşey yaptılar iyi oldu bence suanlık oyunda fazla hack görmedim hic denicek kadar....Bana kalırsa başla oynamaya ama premium falan alma biraz oyna ondan sonra istersen alırsın zaten oyunda lv 15a kadar artık lvl atlayınca hediyeler veriyorlar bildigime göre.
-Eğer oynamak istiyorsan oyna kardeşim millete bakma hepsinde bi olumsuzluk kime sorsan şuan hayır der....Bende derdim ama son 1 aydır memnunum oyundan tabi eskisi gibi gece gündüz oynanılcak kadar degil 
Aslında benim içimdende oynamak diğer FPS oyunlardan tat alamadım Warrock kadar.İndiricem artık teşekkürler.
bence warrock hala çoğu fps nin önünde ve her zamanda öyle olacak gibi geliyor bana
Şu durumda, WarRock'un geçebildiği tek FPS oyun Wolfteam'dir. 100% Eminim. WarRock'a "oynaması bedava" diyip yatırdığınız o premium paraları yerine bir black ops 2 , en olmadı MW3 ya da BF3 BC2 tarzı bir oyun alsanız. En olmadı F2P olan Warface var. WarRock 3 yıl öcne neyse hâlâ o. Kendini geliştirmeyen bir oyun 21. yüzyılda popüler kalamaz. Popüler kalsa bile oyuncu kitlesi "gamer"lar olmaz. Metin2nin fps haline dönüşür oyun.
oyun hiç değişmedi aksine geri gittiği konusuna bende katılıyorum zamanla oyuncu kaybetmeye hep devam ediyor ve gün geçtikçede oyunun adminleri millete her türlü kazığı atmaya devam ediyorlar hiç bir yenilik yok hiç bir ekstra özellik yok bunun aksine olan özellikleride paralıya çevirip milleti kazıklama peşindeler warrock 15yıl sonrada bugün neyse o olcağına eminim..
Ayrıca warrock eskiden böylemiydi arkadaşlar sadece türk playerlar oyuncu sayısının yarsını kapsıyordu acayip hastası olan adamlar bile beddua ederek oyunu bıraktılar
Yorumlara baktım da bazıları oyun geriye gidiyor oynamamalısın diye yorum atmış bazıları oyun zevk veriyor diye yorumlar atmış.Bu soruyu sorman yanlış bence.Oyunu kur biraz oyna eğer zevk alıyorsan ve durumdan memnun isen devam et.Baktın sıkılıyorsun oyunun halini beğenmedin silersin.Kararı senin vermen önemli.