Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'a Tekrar Başlanır Mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Aslında oyunculara hala zevk veriyorlar mı?
Hala çok türk oynuyormu?

Warrock bundan 2-3 yıl önce favorimde her ay pre alırdım.Şimdi Nexona geçti.Gerçi geçtiği ilk zamanlar girmiştim ama okadar çok kişi yoktu.Şimdi hala çok az kısımı var.Eskide 15-20 liraysa pre alabiliyordum şimdi fiyatları pahallatımı falan bunları merak ediyorum
(01-29-2013 10:29 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]oyun 1,5 seneden beri kötüye gidiyordu şimdi iyi olmaya başladı Big Grin tabi 3 sene önceki gibi degil OPK odaları kalmadı hackerlar cok azaldı suan oyunda 2 server var oyun nexona gecince oyuncu kaybettikleri icin böyle birşey yaptılar iyi oldu bence suanlık oyunda fazla hack görmedim hic denicek kadar....Bana kalırsa başla oynamaya ama premium falan alma biraz oyna ondan sonra istersen alırsın zaten oyunda lv 15a kadar artık lvl atlayınca hediyeler veriyorlar bildigime göre.

-Eğer oynamak istiyorsan oyna kardeşim millete bakma hepsinde bi olumsuzluk kime sorsan şuan hayır der....Bende derdim ama son 1 aydır memnunum oyundan tabi eskisi gibi gece gündüz oynanılcak kadar degil Smile
aynı oyunumu oynuyoruz
oyuna giriş bela kalmak bela oynamak ayrı bela hack kaynıyo1
habire hile tesbit edildi diyor 2
daha warrock yazısını tamamlamadan oyundan atıyor 3
bağlatımm sıkıntısızken bağlantı koptu diyor 4
oyun saçmalıklarla dolu 5
yahu bırak para harcamayı yanından geçmem nerde eski warrock
bir ağız tadıyla oyun oynayamım ya la
(01-31-2013 01:11 AM)Particularsuper Yazılan: [ -> ]
(01-29-2013 10:29 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]oyun 1,5 seneden beri kötüye gidiyordu şimdi iyi olmaya başladı Big Grin tabi 3 sene önceki gibi degil OPK odaları kalmadı hackerlar cok azaldı suan oyunda 2 server var oyun nexona gecince oyuncu kaybettikleri icin böyle birşey yaptılar iyi oldu bence suanlık oyunda fazla hack görmedim hic denicek kadar....Bana kalırsa başla oynamaya ama premium falan alma biraz oyna ondan sonra istersen alırsın zaten oyunda lv 15a kadar artık lvl atlayınca hediyeler veriyorlar bildigime göre.

-Eğer oynamak istiyorsan oyna kardeşim millete bakma hepsinde bi olumsuzluk kime sorsan şuan hayır der....Bende derdim ama son 1 aydır memnunum oyundan tabi eskisi gibi gece gündüz oynanılcak kadar degil Smile
aynı oyunumu oynuyoruz
oyuna giriş bela kalmak bela oynamak ayrı bela hack kaynıyo1
habire hile tesbit edildi diyor 2
daha warrock yazısını tamamlamadan oyundan atıyor 3
bağlatımm sıkıntısızken bağlantı koptu diyor 4
oyun saçmalıklarla dolu 5
yahu bırak para harcamayı yanından geçmem nerde eski warrock
bir ağız tadıyla oyun oynayamım ya la

1-Eskiden oynadım diyosun , o zaman nasıl oldugunu bilmen lazımdı eskiden daha cok + daha beter hackler vardı oyunda.
2-O senden kaynaklanan sorun bende yok.
3-Bende atmıyor , genel bi sorun degil
4-sorun dünden beri var patchden sonra gelen bi hata en fazla 1 hafta sonra fixleniyor.
5-Saçmalıklara örnek ver?
6-Eski oyun tadı yok bunu herkez biliyor ama sana zorla oynatanda yok madem oyundan bu kadar nefret ediyorsun neden burdasın?(Neden böyle konularda ters cevaplar veriyorsun)Ben oyunu savunmuyorum ama bazıları aptalca konuşunca kendimi tutamıyorum kusura bakma.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler