Bir de vole tipi golüm vardı, herkes aynı tip gönderince farklı bir gol gönderdim, pek ümitli değilim ancak ilk 10 a kalırsa yardımlarınızı isteyeceğim
Şansın zor Fıfa 12 ve 13 te böyle golleri herkes atabilir ama Pes e göre kolaydır Fıfa da öyle goller atmak. Fıfa yı sen az çok bilirsin ama bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum çok rahat hareket yaparsın vücut hareketlerinden tut bilek hareketleri vs çok rahatlıkla yaparsın yani şansın biraz zor kardeşim.
(01-06-2013 03:58 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Şansın zor Fıfa 12 ve 13 te böyle golleri herkes atabilir ama Pes e göre kolaydır Fıfa da öyle goller atmak. Fıfa yı sen az çok bilirsin ama bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum çok rahat hareket yaparsın vücut hareketlerinden tut bilek hareketleri vs çok rahatlıkla yaparsın yani şansın biraz zor kardeşim.
Fifa da kolay hareket mi Bir hareket için 6 tuşa basman gerekiyor klavyeden, peste bağlı çalım denen olayda 2 tuş gerekiyor. Zaten iddaa yok ama katılmaktan zarar gelmez malum
Fifa artık pesle kıyaslamak şaçmalık fifa artık simülasyon oldu bildiğin first touch da geldi artık gole gelince güzel gol ama pek şansı olucağını sanmıyorum golu hazırlarken şöle 2 3 hareket yapsaydın daha başarılı olucağı kesindi