Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 13 - Yarışma için golüm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir de vole tipi golüm vardı, herkes aynı tip gönderince farklı bir gol gönderdim, pek ümitli değilim ancak ilk 10 a kalırsa yardımlarınızı isteyeceğim Smile

Bende buna çok benzer bir gol atmıştım böyle golleri seçmiyorlar malesef
Beğenmedim açıkcası sıradan
(01-06-2013 03:43 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Beğenmedim açıkcası sıradan

Her gün atıyosun heralde
Şansın zor Fıfa 12 ve 13 te böyle golleri herkes atabilir ama Pes e göre kolaydır Fıfa da öyle goller atmak. Fıfa yı sen az çok bilirsin ama bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum çok rahat hareket yaparsın vücut hareketlerinden tut bilek hareketleri vs çok rahatlıkla yaparsın yani şansın biraz zor kardeşim.
(01-06-2013 03:58 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Şansın zor Fıfa 12 ve 13 te böyle golleri herkes atabilir ama Pes e göre kolaydır Fıfa da öyle goller atmak. Fıfa yı sen az çok bilirsin ama bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum çok rahat hareket yaparsın vücut hareketlerinden tut bilek hareketleri vs çok rahatlıkla yaparsın yani şansın biraz zor kardeşim.

Fifa da kolay hareket mi Smile Bir hareket için 6 tuşa basman gerekiyor klavyeden, peste bağlı çalım denen olayda 2 tuş gerekiyor. Zaten iddaa yok ama katılmaktan zarar gelmez malum Smile
(01-06-2013 03:46 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]

Her gün atıyosun heralde

Sanane. Bu benim şahsı fikrim
Fifada hareket yapmak kolay ? Peste 2 tuşa basınca kendi çapında çalımlara başlıyor, yiyorsa fifada yapın Sad
Fifa artık pesle kıyaslamak şaçmalık fifa artık simülasyon oldu bildiğin first touch da geldi artık gole gelince güzel gol ama pek şansı olucağını sanmıyorum golu hazırlarken şöle 2 3 hareket yapsaydın daha başarılı olucağı kesindi
(01-06-2013 04:27 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]
(01-06-2013 03:46 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]

Her gün atıyosun heralde

Sanane. Bu benim şahsı fikrim

Sıradan dediğin gole bak uğraşsan yinede atamazsın bide sıradan diyo
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler