Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 13 - Yarışma için golüm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Asan du bakalım 1 tane'de bende vardı Pes 2013'te Alonso ile Miro'nun golünün aynından atmıştım bulursam katılabilirmiyim o yarışmaya ?
(01-06-2013 07:10 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Asan du bakalım 1 tane'de bende vardı Pes 2013'te Alonso ile Miro'nun golünün aynından atmıştım bulursam katılabilirmiyim o yarışmaya ?

pes13 yarışması bitti yinede sakla tekrar yaparlar yarışma Smile ruvale bence golün güzel seçilirse destek çıkarız tabiki Wink
(01-06-2013 04:07 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]
(01-06-2013 03:58 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Şansın zor Fıfa 12 ve 13 te böyle golleri herkes atabilir ama Pes e göre kolaydır Fıfa da öyle goller atmak. Fıfa yı sen az çok bilirsin ama bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum çok rahat hareket yaparsın vücut hareketlerinden tut bilek hareketleri vs çok rahatlıkla yaparsın yani şansın biraz zor kardeşim.

Fifa da kolay hareket mi Smile Bir hareket için 6 tuşa basman gerekiyor klavyeden, peste bağlı çalım denen olayda 2 tuş gerekiyor. Zaten iddaa yok ama katılmaktan zarar gelmez malum Smile

Valla benim şahsi kanaatim öyle çok rahat yapabiliyorum asıl peste zor geliyor bana.
(01-06-2013 07:10 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Asan du bakalım 1 tane'de bende vardı Pes 2013'te Alonso ile Miro'nun golünün aynından atmıştım bulursam katılabilirmiyim o yarışmaya ?

Pes 13ü aZ oynayıp bıraktım ilgilenmiyorum ama yeni yarışma olursa sana bildiririm Smile
Bu arada görünüş olarak pek göze hitap etmese de, fifa da bu tarz bir gol atmak gerçekten zor, çünkü özel bir tuşu yok bildiğim kadarıyla Smile
Gol güzel bence.Oyunu da indiriyorum.Umarım güzeldir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler