Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Diablo 3 [Görüşleriniz]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şu sıralar ne kadar ünlü oyun varsa onlara koşuyorum.Dünde cd olarak Diablo 3'ü satın aldım.Fiyatının kazığına aldanmadan ''Bakalım neden bu kadar ünlü?'' hesabı satın aldım...

BERBAT BÖÖP Sad Benmi cahilim ? Bu kadar konuşmayı bırak binlerce yıl yaşasam arkadaşlarımla 100 yıl durmadan muhabbet etsem tek kelimede Diablo demem yani.Bence çok anlamsız bir oyun.Ne hikaye ne grafik.Bir tek oynanabilirlik biraz güzel o kadar.Knight Online'den farkı yok oyunun.

Her neyse.Benim gibi TPS ve FPS savaş oyunu seven kişilerin Diablo 3'e alışması ve bu oyundan zevk alması için öneriler arıyorum.Teşekkürler...
Valla Diablo 2 oynamıştım bir arkadaşımla LAN'dan ve çokta zevkliydi.Ama Diablo 3 hiç oynamadım.
Diablo 3den başlarsan öyle olur. Bak sana benden bir tavsiye. Sakın, ASLA ! bir oyunu "ünlü" diye alma. Verdiğin parayla kalırsın. Oyunun youtubedan 3-5 videosunu izle. Hoşuna giderse oynamak istersen satın al. Yoksa problem yaşarsın.
Diabloyu baştan oynayacaksın ki üçüncü sürümden birşeyler anlayabilesin Smile diabloda tek sıkıntılı nokta 4 kez aynı bölümleri oynuyor olmak Big Grin
Su anda oynayabilecekmiyim bilmiyorum.Ozet gecicek varmi :-)

NOT:Normalde turkcemizin kullanimina cok dikkat ettigimi herkes bilir. Ama sunuda bilin eger bu sekilde yaziyorsam telefondayim demektir Big Grin
ben diablo seri seri oynayan biriyim o kadar met ettiler bu oyunu ama hayatımda gördüğüm en pahalı ve en dandik oyun yemin ediyorum rappelz bundan daha iyidir anlamadığım tek şey tüm firmalar temel olarak WoW u örnek alıyor diablonun tüm orjinalliğini bitirmişler
(01-04-2013 03:20 AM)jrees Yazılan: [ -> ]ben diablo seri seri oynayan biriyim o kadar met ettiler bu oyunu ama hayatımda gördüğüm en pahalı ve en dandik oyun yemin ediyorum rappelz bundan daha iyidir anlamadığım tek şey tüm firmalar temel olarak WoW u örnek alıyor diablonun tüm orjinalliğini bitirmişler

ben ilk defa oynayayim dedim oyun guzel ama kotu.. Yani oynamasi eglenceli wizard aldim lazeri sika sika gidiyorum.ama benim icin hep gir lazer sik zombi oldur cik olarak kalicak.cunku oyunun hikayesi yok cok sacma

Bu arada 9 level wizardim var temple ile bossu oldurdukten sonra ne bir isaret var ne bir yonlendirme.bossu oldurduk oyle kaldi oyun.bu da ne kadar sacma bir oyun oldugunu bana kanitlamis oluyor.
Benim puanim : 2/10
Diablo 3 beğenmeyebilirsin ama oyundan grafik beklemen aptalca bence wow dada grafik yok ama sarıo
Diablo3ü beğenmeyen birinin ya o tarz oyunları hiç oynamamış olması, ya da oyun sektöründen anlamaması gerekli. Ben bu kadar diyorum.
Dostum 1. seçenek.Hiç bu şekilde oyun oynamadım.Ama oynadığım bu tarz oyunlarda bir amaç olur.Amaç yok Diablo 3 'te.Hikayede yok.Bu yüzden berbat.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler