Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Diablo 3 [Görüşleriniz]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Diabloyu tek başına oynarsan öyle olur tabi. Grup olarak oynayacaksın o oyunu. Gerekli branşları alacak herkes.
diablo wow knight lineage birçoğunu denedim fakat sarmıyor 5-10 kişiylede oynasam sarmıyor. tabi bu bana göre böyle. ama cidden grafikleri bu derece olan ve çekici birşeyi olmayan bu oyunları milyonlarca kişi oynuyor buna şaşırıyorum Smile
(01-04-2013 08:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Diabloyu tek başına oynarsan öyle olur tabi. Grup olarak oynayacaksın o oyunu. Gerekli branşları alacak herkes.

Online oynanmıyor oyun arkadaşım.Hesabına giriyorsun karakter seçiyorsun tek başlıyorsun devam ediyorsun oyuna adamım
(01-04-2013 10:38 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]
(01-04-2013 08:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Diabloyu tek başına oynarsan öyle olur tabi. Grup olarak oynayacaksın o oyunu. Gerekli branşları alacak herkes.

Online oynanmıyor oyun arkadaşım.Hesabına giriyorsun karakter seçiyorsun tek başlıyorsun devam ediyorsun oyuna adamım

Sen şaka mısın ?
(01-04-2013 10:39 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Sen şaka mısın ?

SadSadSadSad
(01-04-2013 10:41 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]
(01-04-2013 10:39 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Sen şaka mısın ?

SadSadSadSad
Allahım Sad Sad Sad
(01-04-2013 05:47 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Diablo 3 beğenmeyebilirsin ama oyundan grafik beklemen aptalca bence wow dada grafik yok ama sarıo

Ultra?
Dur bende post kasıyım :

Sad Sad Sad Sad

Dostum asıl sen şaka mısın? Adımlar :

1-Hesabına giriş yap.
2-Oyun ekranından karakterini seç.
3-Oyuna başla.

Oyunun menüsü bu kadar arkadaşım.Steamdan falan online giriliyorsa oralarını bilmem ama oyunun menüsünde online yok çaktınmı adamım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler