Merhaba arkadaşlar,
Samsung Galaxy Ace kullanıcısıyım.Kendime ait ilk Android telefonuma böyle basit bir telefondan başlıyım dedim

Her neyse :
Telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor.Biliyorum androidlerin şarjı çabuk biter ama hiç uygulama açık değil,ekran parlaklığı 0'da (hep 0'da çünkü parlak gözlerimi ağrıtıyor) ve yalnızca indirdiğim ve yalnızca onun açık olduğu YouTube uygulamasından video izliyorum.50 dakika sürekli video izledim ve %100 şarj vardı 50 dakika dolduğu an telefon kapandı.Ve üstelik telefon daha 1 aylık bile değil 0 sayılır.Bu sorun her galaxy kullanıcısında varmı yoksa sadece ACE'ye özel bir saçmalamasyonmu ?
Teşekkürler...
S3 kullanıyorum ve henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. Açıkcası batarya sıkıntım yok

Ama sana şöyle bir şey önerebilirim:
Kod:
• Telefonunuzu açın ve telefonunuzu 8 saat veya daha uzun süre şarj edin (bu süre boyunca şarjdan çıkarmayın),
• Ardından telefonunuzu şarjdan çıkarın ve kapatın. Telefon kapalıyken 1 saat kadar telefonunuzu tekrar şarja takın,
• Sonrasında telefonunuzu tekrar şarjdan çıkarın, telefonunuzu açın ve 2 dakika bekleyip; telefonunuzu kapatın ve tekrar 1 saat daha şarj edin.
(01-01-2013 06:37 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]S3 kullanıyorum ve henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. Açıkcası batarya sıkıntım yok
Kod:
• Telefonunuzu açın ve telefonunuzu 8 saat veya daha uzun süre şarj edin (bu süre boyunca şarjdan çıkarmayın),
• Ardından telefonunuzu şarjdan çıkarın ve kapatın. Telefon kapalıyken 1 saat kadar telefonunuzu tekrar şarja takın,
• Sonrasında telefonunuzu tekrar şarjdan çıkarın, telefonunuzu açın ve 2 dakika bekleyip; telefonunuzu kapatın ve tekrar 1 saat daha şarj edin.
Sonra yeni telefon alıp onu da şarj edelim mi ?
Kod:
Bunları yapıyorsun sonra birdaha telefonu şarj etmene gerek kalmıyor.
Arkadaşın dediği işe yaramazsa bir tane daha batarya al bırı takılıyken dıgerını sarj et

batarya sarj edıcı cihazlar var 5 tl falan pahalı değil. Nokia e72 kullanıyorum 3 yıl oldu haliyle batarya gitti ben böyle idare ediyorum ve hiçbir sorun yok

Bende de öyle bir sıkıntı vardı telefon açıkken her an internette olduğuna dair bir sembol vardır onu etkisiz hale getirdim şarjı gidiyor artık sende de vardır öyle bir şey muhakkak.
(01-01-2013 06:37 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]S3 kullanıyorum ve henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. Açıkcası batarya sıkıntım yok
Kod:
Sonrada çıkııppp dans edicezzzz
(01-01-2013 06:53 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (01-01-2013 06:37 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]S3 kullanıyorum ve henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. Açıkcası batarya sıkıntım yok
Kod:
Sonra yeni telefon alıp onu da şarj edelim mi ?
Hahaha

Okuduktan sonra 2-3 dakika güldüm

Bende ACE kullanıyorum telefonun şarj göstergesi çok ilginç gece yatmadan önce bakıyorum full gözüküyor gün içinde telefonu hiç kullanmamışım sabah bi kalktım şarj bitmiş.Telefon öyle birşey ki şarj göstergesi %50 gösteriyosa anlıyorum ki %30-25 şarjım kalmış gidip şarja takıyorum
Bende Ace kullanıyorum. Android markette Battary Saver diye program var. Bayağı iyi. Bak istersen.