Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Batarya Ömrü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Telefon dibimde ama ne işe yarıyor indiriyorum?

Hangisi Easy Battery Saver , 2x Battery - Battery Saver,Battery Saver.Hangisi Big Grin
Al bu romu yükle derim ama hiç bir şey bilmiyorsan bu konu hakkında hiç bulaşma derim
http://forum.xda-developers.com/showthre...?t=1976674
Bilmiyorum Battery Saver'i yükleyip açtım bir pil resmi geldi - ve + vardı full doldurdum pili + ya basarak kaydet dedim.Telefonun üst kısmında pil işareti var sağ üste dönük ve ağzına kadar dolu.Yaptım sanırım Big Grin
fake battery screen olmasın o sakın Big Grin
Hiç kullanmadım şimdiye kadar o tür programları. Telefonunda neler var ve nasıl kullandığını biliyorsan zaten bu tür şeyleri kullanmana gerek yok. Aynı hadise Bilgisayar için de geçerli.
(01-01-2013 10:45 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Telefon dibimde ama ne işe yarıyor indiriyorum?

Hangisi Easy Battery Saver , 2x Battery - Battery Saver,Battery Saver.Hangisi Big Grin

Easy Battery Saver.
Tamamdir indirip denedim gayet iyi suan telefonumdan yaziyorum batery saver olmasa sarj bitmisti :-D
(01-01-2013 09:38 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Bende Ace kullanıyorum. Android markette Battary Saver diye program var. Bayağı iyi. Bak istersen.
Evet.çok iyi bi program
Bendede ace var aynı sorunlarla bende uğraşıyorum. Şarj en fazla 2 saat gidiyor.
Telefonu gece yatmadan şarja takıyorum, sabah çıkartıyorum. O gün için yetiyor bana Smile

Samsung Galaxy S5570 Ayarlar bölümünde Pil yeterlilik süresi olarak 13 saat yazıyor. Androidler için pekte sorun sayılmaz. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler