Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: IPhone 4
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(12-23-2012 12:52 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(12-23-2012 12:51 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(12-23-2012 12:48 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(12-23-2012 12:46 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben 390 tl lik samsung galaxy y 5360 istiyordum. Boşver onu deyip Iphone 4 aldılar. Triplere girip nedir bu Iphone merakı falan diye konunun içine etmeyin. Iphone4 anlamıyorsanız post kasmak için fenerbahçe konularına yönelin.

Neden post kasayım Zafer ? Ruvale (Hasan) zamanında demiştim postumu düşür diye düşürsünler de umurumda değil post.

Yahu Iphone u anlatan bir konu açarım, Iphone alayım mı diye bir konu açarım, gelirsiniz dersiniz ki, hayır başka bir şey al. Ama ben telefonu alıp bitirmişim, yardım isteyen konu açıyorum. Attığınız post mantığa aykırı. Sizin postunuzu görüp gidip bunu geri verip HTC alacak mıyım ? Hayır. E ne anlamı var o zaman ?

Htc mi al dedim ?

Postları kontrol et. Genel olarak söyledim ben.
(12-23-2012 12:58 AM)Lowest Yazılan: [ -> ]Şuan piyasadaki en iyi ve aynı zamanda en ucuzlarından biri olan,ve en gelişmiş android sistemini kullanan Samsung Galaxy ACE.

Tekrar tekrar : iPhone'a para yatırmak resmen ''Salak'' işidir.O kadar para veripde bu kadar dandik bir telefon almak için salak olmalı insan.

IPhone ye dandik diyorsan asıl "SALAK" sensin afedersin ama buda doğru bir kanı.
(12-23-2012 12:46 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben 390 tl lik samsung galaxy y 5360 istiyordum. Boşver onu deyip Iphone 4 aldılar. Triplere girip nedir bu Iphone merakı falan diye konunun içine etmeyin. Iphone4 anlamıyorsanız post kasmak için fenerbahçe konularına yönelin.

neyse zafer ben sadece tavsiyemi söyledim HTC diye ama senin telefonun senin kararın IPhone 4 de iyi bir cihaz
(12-23-2012 12:58 AM)Lowest Yazılan: [ -> ]Şuan piyasadaki en iyi ve aynı zamanda en ucuzlarından biri olan,ve en gelişmiş android sistemini kullanan Samsung Galaxy ACE.

Tekrar tekrar : iPhone'a para yatırmak resmen ''Salak'' işidir.O kadar para veripde bu kadar dandik bir telefon almak için salak olmalı insan.

iphone kullanmıyorum da neden bu kadar saldırdığını da anlamış değilim. herhangi bir kız android alıp apk, apk manager, root, yok kasılmaydı falan uğraşmaz. standart bir kullanım için android kompleks kalıyor, kullanım rahatlığını ve telefonun şıklığını tercih edenler de gidip iphone alıyor.
Iphone olayı zenginin malı züürdün çenesini yorarmış stili. Tam anlamıyla.
isteyen olursa satım bi galaxy ace bu kadar yormayın kendinizi Big Grin

hem iphone kullandım hem s3. arasında evet dağlar kadar fark var biri dandik birisi baba telefon ama dandik olan s3. Iphone teknoloji dünyasında çığır açmıştır. (IOS'la beraber)

androidi eğer ios la bir tutuyorsan veya androidi ios dan üstün görüyorsan bu senin ayıbın
(12-23-2012 02:48 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]

hem iphone kullandım hem s3. arasında evet dağlar kadar fark var biri dandik birisi baba telefon ama dandik olan s3. Iphone teknoloji dünyasında çığır açmıştır. (IOS'la beraber)

androidi eğer ios la bir tutuyorsan veya androidi ios dan üstün görüyorsan bu senin ayıbın

galaxy s2 s3 falan çabuk bozuluyormuş. Şikayet sitelerindeki telefon şikayetlerinin geneli bu yönde

Şu konuda konuşmiyim konuşmiyim diyorum ama illa benim ağzımı açtırıyorsunuz... Birincisi senin şuan piyasada görüp görebileceğin en iyi makinelerdendir iphone. Pahalıdır ama kalitesi parasının karşılığını hakkıyla verir. S3 kullandım,Xperia kullandım,HTC One X kullandım ve sana diyebilirimki Iphone hepsinden iyidir benim için... Kişisel kararlara saygı göstermeyip insanlara salak yaftasını yapıştırıyorsun... Kusura bakma ama seviyen bi hayli düşük...
Gaza geldim bende IPhone 4S alıyorum

yav he he, lavuğa bak babasının firması sanki Samsung, iPhone kullananlara laf ediyor.
iPhone 4s ve 5 e sahibim gayette güzel telefonlar. Android bana hitap etmiyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler