Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: IPhone 4
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
IPhone 4 hakkında genel olarak bilgi sahibi olan varsa benimle iletişime geçebilir mi ?
Facebook : Zafer Ulaş Oskan
Genel bilgi derken sen öm at bana aklına takılan ne varsa yardımcı olayım
Nedir bu milletteki Iphone aşkı anlamadım gitti.
(12-23-2012 12:27 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Nedir bu milletteki Iphone aşkı anlamadım gitti.

aynn bende anlayamadım.HTC One X Plus var mis gibi cihaz ben ondan alıcam kararlıyım.1.7 GHz dört cekirdekli işlemci,android4.1 ICS,64 GB dahili hafıza,8MP kamera yeter daha ne istiyosun ki IPhone de 1.2 GHz işlemci var pff Sad
Ben 390 tl lik samsung galaxy y 5360 istiyordum. Boşver onu deyip Iphone 4 aldılar. Triplere girip nedir bu Iphone merakı falan diye konunun içine etmeyin. Iphone4 anlamıyorsanız post kasmak için fenerbahçe konularına yönelin.
(12-23-2012 12:27 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Nedir bu milletteki Iphone aşkı anlamadım gitti.

Hala Apple !
(12-23-2012 12:46 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben 390 tl lik samsung galaxy y 5360 istiyordum. Boşver onu deyip Iphone 4 aldılar. Triplere girip nedir bu Iphone merakı falan diye konunun içine etmeyin. Iphone4 anlamıyorsanız post kasmak için fenerbahçe konularına yönelin.

Neden post kasayım Zafer ? Ruvale (Hasan) zamanında demiştim postumu düşür diye düşürsünler de umurumda değil post.

Edit : Iphone 4 aldıysan güncellemeden başın dertte bir nevi güncelleme yapmazsan telefon kapanıyor otomatik.
(12-23-2012 12:48 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(12-23-2012 12:46 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben 390 tl lik samsung galaxy y 5360 istiyordum. Boşver onu deyip Iphone 4 aldılar. Triplere girip nedir bu Iphone merakı falan diye konunun içine etmeyin. Iphone4 anlamıyorsanız post kasmak için fenerbahçe konularına yönelin.

Neden post kasayım Zafer ? Ruvale (Hasan) zamanında demiştim postumu düşür diye düşürsünler de umurumda değil post.

Yahu Iphone u anlatan bir konu açarım, Iphone alayım mı diye bir konu açarım, gelirsiniz dersiniz ki, hayır başka bir şey al. Ama ben telefonu alıp bitirmişim, yardım isteyen konu açıyorum. Attığınız post mantığa aykırı. Sizin postunuzu görüp gidip bunu geri verip HTC alacak mıyım ? Hayır. E ne anlamı var o zaman ?
(12-23-2012 12:51 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(12-23-2012 12:48 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

Yahu Iphone u anlatan bir konu açarım, Iphone alayım mı diye bir konu açarım, gelirsiniz dersiniz ki, hayır başka bir şey al. Ama ben telefonu alıp bitirmişim, yardım isteyen konu açıyorum. Attığınız post mantığa aykırı. Sizin postunuzu görüp gidip bunu geri verip HTC alacak mıyım ? Hayır. E ne anlamı var o zaman ?

Htc mi al dedim ?
Şuan piyasadaki en iyi ve aynı zamanda en ucuzlarından biri olan,ve en gelişmiş android sistemini kullanan Samsung Galaxy ACE.

iPhone bence 0'ına verilen o kadar paraya değmez.Üstelik iPhone'nin kullandığı uygulama ve özelliklerin çoğu bilindik markaların daha uygun fiyatlı telefonlarındada var.Ben paranı harcama derim.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler