Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TTNET: Buneya?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Videoların 4te 1ini gösterir sonra yüklenme durur video başa sarır izlenmez,birşey indiriyim der normal şartlarda 15 snlik şeye 1.30 saat der inmez,facebook üzerinden oyun oynayayım diyim oynatmaz,online oyun (S2,Mars) oynayayım diyim oynatmaz.Zaten TTNET'e açıp küfür edecek hale geldim.Evde gizli kameramı vardır nedir.Beni çıldırtıp isteğimi yerine getirip 5-6 ay hapis yattırtmak için,o kadar boktan sağlanan internetin yanında birde utanmadan böyle şeyler atıyorlar :

[Resim: h4g5m.png]

BUNE ABİ ?
Onun adı TTNET Wink
TTnetin sahtekarlıkları ne olucak sana 100 tl den yukarı gelicek hazırlan.Benden söylemesi ttneti bir an önce bırakınız modemi çöpe atınız.
adil kullanım kotasını geçmisin onu bildiriyorlar herhangi bir sey degil yanlıs yönlendirmede yapmayın herhangi bir ek ücret alınmıyor
yok kardeş 8mb sınırsız kullanıyorum bazen banada oluyor 1 ay içersinde şöle rahat 500gb a yakın download yaptınmı düşürürler Smile
Senin TTNET takıntın nedir anlayamadım modeminin markasını söylesene bana birde virüs taraması yap bilgisayarında.
Bu yazıya nerden ulastın kardesım aynı sorunu bende 2 aydır yasıyorum her ayın 17'sı gecıyor hız dusuyor 2 fılan bf3 oynuyorum ve sureklı ınternetın yavaslıgından dusme yasıyorum aramakta ıstemıyorum cunku kaset gıbı hep aynı seyler sonuc yok gecen 2 ay oncekı kota'ya bakıyorum bu aylara gore daha yuksek olmasına ragmen hız dusme sorunu yoktu son 2 aydır yanı ıptal ettırme noktasına geldım. Ay bası bıde 63 lıra oduyecez fıber yapmıslar ama fıber kullandırtmıyorlar yanı verılen paralar ıle verılen hızmet malesef sıfır.
(12-22-2012 02:54 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Senin TTNET takıntın nedir anlayamadım modeminin markasını söylesene bana birde virüs taraması yap bilgisayarında.

Huawei.

(12-22-2012 06:00 AM)toxit Yazılan: [ -> ]Bu yazıya nerden ulastın kardesım aynı sorunu bende 2 aydır yasıyorum her ayın 17'sı gecıyor hız dusuyor 2 fılan bf3 oynuyorum ve sureklı ınternetın yavaslıgından dusme yasıyorum aramakta ıstemıyorum cunku kaset gıbı hep aynı seyler sonuc yok gecen 2 ay oncekı kota'ya bakıyorum bu aylara gore daha yuksek olmasına ragmen hız dusme sorunu yoktu son 2 aydır yanı ıptal ettırme noktasına geldım. Ay bası bıde 63 lıra oduyecez fıber yapmıslar ama fıber kullandırtmıyorlar yanı verılen paralar ıle verılen hızmet malesef sıfır.

: Google chrome'yi açtığım gibi bu çıktı karşıma dün modeme reset attıktan sonra.Birde :

TTNET zaten sınırı aşmak üzere.Eğer 2. yorumdada olduğu gibi,sınırsız yani net 50-55 TL vericeksiniz deyipte sınırsız olmasına rağmen 100tl civarı bir para gelirse ne türk telekom nede ttnet kullanmam asla.

ANTİVİRÜSTE BU ARKADAŞIM :

[Resim: h4tst.png]
netlimitsiz 8mbps bendeki yani göya sınırsız kota 50 gb olunca tak 3 mbpsye iniyor bari insafsızlar aynı parayı almasalar gene 8 mbpslik parayı kitliyolar yok abi araplara sattılar ondan sonra çok bozdu ttnet Big Grin
(12-22-2012 01:05 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]netlimitsiz 8mbps bendeki yani göya sınırsız kota 50 gb olunca tak 3 mbpsye iniyor bari insafsızlar aynı parayı almasalar gene 8 mbpslik parayı kitliyolar yok abi araplara sattılar ondan sonra çok bozdu ttnet Big Grin

Maalesef bu işin şakası yok canımı sıkmaya başladılar gerçekten.O kadar sorun problemden sonra birde utanmadan hız düşürüyorlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler