(12-22-2012 01:24 PM)Lowest Yazılan: [ -> ] (12-22-2012 01:05 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]netlimitsiz 8mbps bendeki yani göya sınırsız kota 50 gb olunca tak 3 mbpsye iniyor bari insafsızlar aynı parayı almasalar gene 8 mbpslik parayı kitliyolar yok abi araplara sattılar ondan sonra çok bozdu ttnet 
Maalesef bu işin şakası yok canımı sıkmaya başladılar gerçekten.O kadar sorun problemden sonra birde utanmadan hız düşürüyorlar.
Onu geçtim bu adil kullanım kotasımıdır ne zımbırtıdır hiç bir ülkede yok be millet 100 mbps lik internet kullanıyor biz hala 8i geçemedik
TTNET'i Aradım.DİYALOG : (+ = Ben,- = Müşteri T.)
+İyi günler benim 1 sorum 2 de şikayetim olucaktı.
-Tabi dinliyorum.
+Öncelikle otomatik yönlendirmenizde sorun var.1'e basıyoruz 2'ye basıyoruz ama müşteri temsilcisi çıkmıyor hat öyle kalıyor.2.'si şu adil kota kullanımımıdır nedir öyle birşey çıktı karşıma ; Hem o kadar para ödüyorum ama hız problemim devam ediyor hemde hızım sanki 500 mb gibi düşürüyorsunuz utanmadan.Şikayetlerim bu aynen geçirin.Sorum ise internetim neden bu kadar yavaş ?
(Başladı klişeleri anlatmaya)-İşte efendim adil kotada 3mbps'ye düşüyorda hız yaşayabilirsinizde.Daha önce böyle bir sorun yaşadınızmı dedi çünkü bu adil kotadan kaynaklanıyordur dedi.
+Tabikide yaşadım ne adil kotası 2 senedir aynı sorun çıldırmak üzereyim dedim.
-O zaman sizi modem üretici firmanıza yönlendirelim dedi (Huawei)
Arkadaş.Yönlendirdi birde Huawei Müşteri H. dakikası 1Tl 20 Krş'tan ücretlendiriliyor.Dedim yönlendirin.Sorun bölümüne girdim müşteri temsilcisine bağlanıcak çaldıda çaldı müzik.5 dakika bekledim.Sonra : Maalesef tüm müşteri temsilcilerimiz şuanda başka müşterilerimizle ilgilenmektedir...Çıldırdım tabi.
YALAN ! MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ KIVIRMIŞ BİR TARAFINI YATIYOR ARKADAŞ.Yeter artık gerçekten.Sözleşme falan dinlemem artık ben başka bir internete geçerim.Yazık yazık Türkiye gibi güzel bir ülke böyle salak şirketlerin altında köle gibi para alınıyor.
Arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler.Bu kadar dala vereden sonra Smile yada SuperOnline'ye geçmeye karar verdim.Herkese yorumlarından dolayı çok teşekkürler.İlgili kişiler konuyu kilitleyebilirler.
(12-22-2012 01:51 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]TTNET'i Aradım.DİYALOG : (+ = Ben,- = Müşteri T.)
+İyi günler benim 1 sorum 2 de şikayetim olucaktı.
-Tabi dinliyorum.
+Öncelikle otomatik yönlendirmenizde sorun var.1'e basıyoruz 2'ye basıyoruz ama müşteri temsilcisi çıkmıyor hat öyle kalıyor.2.'si şu adil kota kullanımımıdır nedir öyle birşey çıktı karşıma ; Hem o kadar para ödüyorum ama hız problemim devam ediyor hemde hızım sanki 500 mb gibi düşürüyorsunuz utanmadan.Şikayetlerim bu aynen geçirin.Sorum ise internetim neden bu kadar yavaş ?
(Başladı klişeleri anlatmaya)-İşte efendim adil kotada 3mbps'ye düşüyorda hız yaşayabilirsinizde.Daha önce böyle bir sorun yaşadınızmı dedi çünkü bu adil kotadan kaynaklanıyordur dedi.
+Tabikide yaşadım ne adil kotası 2 senedir aynı sorun çıldırmak üzereyim dedim.
-O zaman sizi modem üretici firmanıza yönlendirelim dedi (Huawei)
Arkadaş.Yönlendirdi birde Huawei Müşteri H. dakikası 1Tl 20 Krş'tan ücretlendiriliyor.Dedim yönlendirin.Sorun bölümüne girdim müşteri temsilcisine bağlanıcak çaldıda çaldı müzik.5 dakika bekledim.Sonra : Maalesef tüm müşteri temsilcilerimiz şuanda başka müşterilerimizle ilgilenmektedir...Çıldırdım tabi.
YALAN ! MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ KIVIRMIŞ BİR TARAFINI YATIYOR ARKADAŞ.Yeter artık gerçekten.Sözleşme falan dinlemem artık ben başka bir internete geçerim.Yazık yazık Türkiye gibi güzel bir ülke böyle salak şirketlerin altında köle gibi para alınıyor.
Arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler.Bu kadar dala vereden sonra Smile yada SuperOnline'ye geçmeye karar verdim.Herkese yorumlarından dolayı çok teşekkürler.İlgili kişiler konuyu kilitleyebilirler.
onlarında yanlış bilmiyorsam altyapıları ttnetle ortak yani gene birşey değişmez
az önce pc yi açtım nete tıkladım direk ttnet çıktı. 5 tl fazla verin hızınız 2 katına çıksın diyordu D: anlamadığım olay şu 8mb hız ilk çıktığında geçmiştim ve bu kota olayı yoktu ben sınırsız indirme yaptığım halde yavaşlama olmuyordu fakat 1 yıldan beri yavaşlama oluyor. Artık hiç birşey şaşırtmıyor burası Türkiye...
Şimdi dikkatimi bir şey çekti, sormak için konuyu tekrar açtım.
Senin şu anda antivirüsün yok görülen kadarıyla ? Yani üzerine düşeni tam olarak gerçekleştirmeden bu işlere girişmemen gerek (Müşteri Tem. vs.)
Tesekkur ederım kardesım modemı resetledım dırek aynı mesajı gordum. 50 gb kota sınırı varmış buyuk ıhtımal bu yenı duzenleme gıbı gelıyor daha once ben 50 gb bın defa astım hıc hız dusmuyordu demekkı kokluyarak kullancaz onlıne oyunlar oynayan kısıler ıcınde bu zor ama madem bukadar dusuruyor bu ucretı vermem 1 ay ben 3 kullanıcam 20'nın fıyatını oducem yok oyle bırsey

Hayır dostum.Vardı antivirüsüm ama süresi dolmuş dün bende yeni avast indirdim

halinize şükür edin wolfenstein oyununu 2 saat te indirdim bendeki de sınırsız

işte TTNET in kazığı
NOT:tivibuda kazık beyler almayın

bi kulanıyım dedim internet giderse televizyonda gidiyor full kazık