The Hobbit en sonunda 4 gün sonra 14 aralık cuma günü vizyona giriyor,beklentim yüksek
not:Bilmeyen çok kişi gördüm bu yüzüklerin efendisinin devam filmi değil sıralama ters hobbit yüzüklerin efendisinde geçen olaylardan önce geçiyor
(12-10-2012 09:20 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Beklentim yok film için yüzüklerin efendisi ile efsane kapandı üstüne konu yazılmaz öncesi de anlatılmaz şahsi görüşüm
bunlar senaryo değil kitap J.R.R Tolkien 1950 lerde yazmış bunları ama ilk hobbiti çekmemişler işte şuan çekiliyor gerçi hobbitten öncede silmarrion var yazılışı yanlış olabilir acelem var şuan
Beklentim büyük. Tüm Yüzüklerin Efendisi severlerin beklediği film. Vizyona giriş tarihini bayağı ertelediler ve beklentinin de büyük olduğunun farkındalar. Bu beklentiyi karşılamak için iyi birşeyler yapmışlardır bence.
Aslında J. R. R nin; Silmarillon ve Eru Illuvatar gibi kitapları da uyarlansa filme çok güzel olurdu. Belki önümüzdeki seneler yaparlar. Melkor falan çok iyi olurdu sonra sıraya bi koyar izlerdik.