Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2012 en çok beklenen filmi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(12-10-2012 09:41 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Beklentim büyük. Tüm Yüzüklerin Efendisi severlerin beklediği film. Vizyona giriş tarihini bayağı ertelediler ve beklentinin de büyük olduğunun farkındalar. Bu beklentiyi karşılamak için iyi birşeyler yapmışlardır bence.

Aslında J. R. R nin; Silmarillon ve Eru Illuvatar gibi kitapları da uyarlansa filme çok güzel olurdu. Belki önümüzdeki seneler yaparlar. Melkor falan çok iyi olurdu sonra sıraya bi koyar izlerdik.

Silmarillon yapmaları biraz zor ya da çok bütçe gerekir
(12-11-2012 11:02 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]
(12-10-2012 09:41 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Beklentim büyük. Tüm Yüzüklerin Efendisi severlerin beklediği film. Vizyona giriş tarihini bayağı ertelediler ve beklentinin de büyük olduğunun farkındalar. Bu beklentiyi karşılamak için iyi birşeyler yapmışlardır bence.

Aslında J. R. R nin; Silmarillon ve Eru Illuvatar gibi kitapları da uyarlansa filme çok güzel olurdu. Belki önümüzdeki seneler yaparlar. Melkor falan çok iyi olurdu sonra sıraya bi koyar izlerdik.

Silmarillon yapmaları biraz zor ya da çok bütçe gerekir

PJ isterse yapar bence. Bu adam yüzüklerin efendisini 2004e kadar çekti. 1 filmde zorlanmaz cok. Şimdi durumları daha iyidir herhalde. Hobbit ten gelecek hasilat ile çok kolay yapilabilecegini düşünüyorum. Ama birkaç sene sonra. Senaryo konusunda zorlanır diyorsan da kitabı okumadım ama gereksiz, eksik vs. yerlere el atabilir. Güzel birşeyler yapar PJ.
(12-10-2012 09:26 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]
(12-10-2012 09:20 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Beklentim yok film için yüzüklerin efendisi ile efsane kapandı üstüne konu yazılmaz öncesi de anlatılmaz şahsi görüşüm Smile

bunlar senaryo değil kitap J.R.R Tolkien 1950 lerde yazmış bunları ama ilk hobbiti çekmemişler işte şuan çekiliyor gerçi hobbitten öncede silmarrion var yazılışı yanlış olabilir acelem var şuan Big Grin

Hobbit 1934'te çıkıyor üçleme daha sonra çıkıyor.Bu ara yeni okuyodum ben Hobbit'i filme yetiştirmeye çalışıyorum.
Kitabını geçen hafta okudum. Filmide üstüne çok iyi oldu ha. Gayet güzel kitap tavsiye ederim.

--- Bu arada j r r tolkienin yazdığı ve yüzüklerin efendisinin ana tabanını oluşturan bir kitap : Silmarillion. 700 sayfa tavsiyem Smile
CAN BİTTİN SEN olum çarımı banladınız ya hepinizi şikayet edicem
dava açıcam oyuna elbet seni yakalayım o çarın hesabını soracagım erkeksen adres ver
Sonreiis45x hack açmadım bug yapmadım ovc kulanmadım fiş çekme yapmadım ama sebepsiz yere ban yedim o çar açılmasa ömrümün sonuna kdr seni arıcam ve bulursam kafana sıkacam
saygılarımla Boran Özsoy
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler