Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 21 aralık 2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
beyler ARTİST .21 aralık 2012 de bize gezegen çarpsaydı gezegen çıplak gözle uzaydan görülürdü güneş patlarmı patlamazmı ALLAH bilir meteor çarparmı çarpmazmı yine ALLAH bilir internette araştırdım mayaları övüyor adamlar Angry yok astrolojide iyilermiş öylelermiş böylelermiş düz mantık birisi iddayı atar insanlardaki merak duygus hereketlenir ve işte herkes 3 buçuk zengin adamlar bölgeleri satın alıyor mağaralar yaptırıyor belki o tarihte son gelmiyecek işte tüm paralar boşa bu olaya inanmayanlar bile şöyle diyor olabilir "ulan ya gelirse" diye açıkça bende inanmıyorum ama benim kafamdada bir korku hissi var yani herkes inanmış adamlar mağaralar yaptırıyor bu da beni biraz korkutuyor.Facebookta daha yeni gördüm adam 21 aralık 2012 günlük program yazmış 21:00 da yokoluştan saatler önce dünya yok olucak diye kopma partisi falan belki dünyanın sonu gelmez dünyaya iyi bakmadığımız için en önemli kaynağımız su yok olur bunların hepsi birer tahmin tabikide hepsi tahmin.Hepinize iyi akşamlar Smile
Aha. Triplere girdi biri daha, Allah bilir Allah bilir diye diye yakında meteoroloji uzmanlarına kafir diyeceksiniz.
Ya sunlara inanmaya devam edin Wink
21 ARALIK 2012; Maya takvimi kehaneti:
08:00-Elektrikler kesilecek
10:30-Hava kararacak
12:00-Gökte cisimler belirecek
13:00-Diğer gezegenler çıplak gözle görülebilecek
16:00-Güneşte devasa patlamalar olacak
18:00-Ay ikiye bölünecek
20:00-Denizler fokurdayacak
21:00-Buzullar eriyecek
23:00-Hava aniden aydınlanacak
24:00-İstiklal marşı ve kapanış
01:00-Show tv ''Doktorlar'' Smile)
(12-05-2012 10:15 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ]21 ARALIK 2012; Maya takvimi kehaneti:
08:00-Elektrikler kesilecek
10:30-Hava kararacak
12:00-Gökte cisimler belirecek
13:00-Diğer gezegenler çıplak gözle görülebilecek
16:00-Güneşte devasa patlamalar olacak
18:00-Ay ikiye bölünecek
20:00-Denizler fokurdayacak
21:00-Buzullar eriyecek
23:00-Hava aniden aydınlanacak
24:00-İstiklal marşı ve kapanış
01:00-Show tv ''Doktorlar'' Smile)

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
yav beni yanlış anlamayın olacak demedik lafları neresinden anlıyorsunuz Angry
Yeter ya olursa görürüz Big Grin heycan yapmayın
Ağır şekirt.avi sezdim
La bazı günlerde bırak marsı falan te neredeki gezegeni görüyoruz şurda kalmış 16 gün mardukmudur nedir çarpacak olsa bırak gözle görmeyi başka bi tarafınla bile görürsün Big Grin
bırakın bu işleri ya genemı böyle konular acıyorsunuz adamın bırı kuyuya taş attı sizde ardına düstünüz
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler