(12-06-2012 03:17 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (12-06-2012 02:12 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ] (12-06-2012 01:35 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bu olayda fake çıkarsa başka hangk fantaziye sığınacak insanlar çok merak ediyorum... Önce illimunati şimdide bu. Film bile yapıldı hakkında. Bakalım ne olcak buda fake çıkınca...
fake çıkmaması gibi bir durum yok ki. Yapılan yorumlara bakıldığında (bilim adamlarının) marduk çarpacak diyorlar ki onu görmemiz lazımdı çıplak gözle, sonra güneş ışık saçmayacakmış 1-2 hafta, saçmalığa bakarmısın güneş nasıl ışık saçmaz 
Güneşi evrenin 2 katı falan mı sandın ? Güneşten daha büyük milyonlarca cisim var uzayda.
iyide güneş ışık saçmayacak olsa bir düşün bırak dünyayı merkürde bile sıcaklık - bilmem kaçlara düşer kaldı ki güneş ışık saçmayı bırakacak olsa şimdiden soğumaya başlar ki öyle olsaydı şimdiden ölmüştük. Dünya ile güneşin arasına bir gezegen veya bir cisim geçecek diyorsan eğer bilmem kaç yıl önceden bunu bilim adamlarının bilmesi gerekirdi ve şimdi dünyadan çıplak gözle görülürdü.
(12-05-2012 10:07 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Aha. Triplere girdi biri daha, Allah bilir Allah bilir diye diye yakında meteoroloji uzmanlarına kafir diyeceksiniz.
Biri bu bebeye 1000 Tane mesaj aşılasın post kasmak için kıçını yırtıyor

(12-06-2012 03:39 PM)Krowner Yazılan: [ -> ] (12-05-2012 10:07 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Aha. Triplere girdi biri daha, Allah bilir Allah bilir diye diye yakında meteoroloji uzmanlarına kafir diyeceksiniz.
Biri bu bebeye 1000 Tane mesaj aşılasın post kasmak için kıçını yırtıyor 
Hırs yapmışsın, hoş. Post kasmaya çalışıyor olsam postlarımın ana fikri olmaz.
(12-06-2012 02:15 PM)Audaz Yazılan: [ -> ] (12-06-2012 12:14 AM)Avenger Yazılan: [ -> ]Gidin ateistliğinizi başka yerlerde sergileyin.
Aslında hepimiz namaz kılmaya
üşendiğimiz için
atayiz olduk.
Senin mantığına göre namaz kılmayan ateist oluyor. Neyse ben yine de saygı duyuyorum ve dalga geçmiyorum .
(12-06-2012 06:10 PM)Avenger Yazılan: [ -> ] (12-06-2012 02:15 PM)Audaz Yazılan: [ -> ] (12-06-2012 12:14 AM)Avenger Yazılan: [ -> ]Gidin ateistliğinizi başka yerlerde sergileyin.
Aslında hepimiz namaz kılmaya
üşendiğimiz için
atayiz olduk.
Senin mantığına göre namaz kılmayan ateist oluyor. Neyse ben yine de saygı duyuyorum ve dalga geçmiyorum .
Namaz kılmayan ateist oluyor demiyorum sen konuda ateyizce yorumlar olmamasına rağmen ateistliğinizi başka yerde sergileyin demişsin ona göre dalga amaçlı yazdım onu.
Boşver uğraşma, hani sana dediydim ya "Müslüman olmayan kafirdir aga" kafasında olanlarla ilgili 1-2 bir şey. Al sana canlı örnek.
Vee 22 Aralık doğum günüm

(12-06-2012 07:21 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Boşver uğraşma, hani sana dediydim ya "Müslüman olmayan kafirdir aga" kafasında olanlarla ilgili 1-2 bir şey. Al sana canlı örnek.
Yorumlarını kendine sakla , dini biraz araştırmak isteseydin ki bana göre sadece dikakt çekmek için ve inanmak istemediğin için ateist veya her ne boksa işte onu oluyorsunuz. Çoğunluğu ''ateist oldum oğlum havam oldu'' diye söyler. İşte o çok bilmiş ile bok bilmiş olayıdır. Ateist' kişilere örnek olarak Enistein falan sayıyorsunuz .. Ben size ateist olan tüm gerizekalıları söylesem.. daha da bir şey demiyorum kardeşim. Bu konu hakkında da bir daha mesaj yazmayacağım.