Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Astral seyahat
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu forumdan yapan var mı kafama takıldı yarım saattir okumadığım yazı kalmadı var mı deneyimi olan anlatabilecek ?
Forumda bu konu ile ilgili bir sürü konu var. Bir zamanlar forum halkının kafasına takıldığı bir sorundu.
Serkan önce bi okulunu oku adam ol Big Grin sonra seyahat edersin Big Grin Big Grin fakiir.
(12-05-2012 07:46 PM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ]Serkan önce bi okulunu oku adam ol Big Grin sonra seyahat edersin Big Grin Big Grin fakiir.

valla akşam akşam canım sıkıldı bi gezip gelirdim iyi olurdu la
(12-05-2012 07:52 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(12-05-2012 07:46 PM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ]Serkan önce bi okulunu oku adam ol Big Grin sonra seyahat edersin Big Grin Big Grin fakiir.

valla akşam akşam canım sıkıldı bi gezip gelirdim iyi olurdu la

İnsanın kendini kandırabilmesi diye düşünüyorum ben bu seyahati Smile
Astral turizm ile astrala gitmek artık çok kolay biletler biletix'de.

herneyse İnsidious diye bir film var onu izle bunu konu ile tam örtüşen bir film

bu arada nerden çıktı bu astral merakı sende ?
Lucid rüya ile ilgili bayaa kafa yorulmuştu forumda ama çok uzun bi eğitim gerektiriyo ve konsantrasyon tabiki Tongue
Rahat mı batıyor bu insanlara anlamış değilim Smile
(12-05-2012 08:15 PM)Avenger Yazılan: [ -> ]Rahat mı batıyor bu insanlara anlamış değilim Smile

Ne alaka?
(12-05-2012 08:11 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Lucid rüya ile ilgili bayaa kafa yorulmuştu forumda ama çok uzun bi eğitim gerektiriyo ve konsantrasyon tabiki Tongue

Bana oldu o 2 kere, olmuyor, denemeyin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler