Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Astral seyahat
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bence hıc deneme derım ruhlar bolgesi adlı fılmı ızle sonra riskleri goze alabıleceksen yap...
Astral bilmem ama lucid rüyada beyin dinlenemiyormuş bence doğru uyurkende kontrolün hala biliç üstünde olması geceni gündüzüne katabilir.Ama başka forumlara bak yapanlar vardır ve deneyimlerini yazmıştır astral hakkında burda bulamazsın.
Rüyaları kontrol almak geceyi gündüze karıştırabilir bu yüzden lucid rüyaya karşı fobim var fakat astral seyahat daha farklı gibi Metin dediğin o ruhlar alemi falan hikaye istesende göremezsin onları diğer forumlarda yazılanlara falanda baktım ama hadi diyelim ki yaptım ben nasıl çıkıcam seyahatten Big Grin bence hiç başlamadan bırakmak en karlısı benim için herkese kolay gelsin Big Grin
3 Defa Lucid yapmışlığım var ama Astral Seyahat hiç bilmiyorum.
(12-06-2012 01:08 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]3 Defa Lucid yapmışlığım var ama Astral Seyahat hiç bilmiyorum.

Vay bende lücid yapan varmı diye soracaktım ortalama ayda bir defa yapıyorum fakat tesadüfi oluyor rüyada bir anda rüyamı lan bu diyorum ve rüya olduğunu anlayıp türlü fantaziler yapabiliyorum Bu olayı bilinçli yapma şansı varmı misal direk rüyada olduğunu anlama gibi?
(12-06-2012 01:47 AM)M.K Yazılan: [ -> ]
(12-06-2012 01:08 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]3 Defa Lucid yapmışlığım var ama Astral Seyahat hiç bilmiyorum.

Vay bende lücid yapan varmı diye soracaktım ortalama ayda bir defa yapıyorum fakat tesadüfi oluyor rüyada bir anda rüyamı lan bu diyorum ve rüya olduğunu anlayıp türlü fantaziler yapabiliyorum Bu olayı bilinçli yapma şansı varmı misal direk rüyada olduğunu anlama gibi?

Bilinçli olarak yapabilirsin ama kolay bir şey değil tabi ki de bana göre Astral Seyahat tan daha zordur lucid yapmak.
Vay anasını millet rüyasında alemlere akıyor ben rüya görüyorsam da hatırlamıyorum Sad
Astral seyahat diye bir şey olduğunun bilimsel bir kanıtı yoktur.Olsa bile beyinsel bir durumdur tamamen.Ruhun varlığına dair hiçbir şey bulunamamıştır.Ruhun bedenden ayrılması ifadesi tamamen uydurmadır.Ruh (benlik, şuur ne derseniz deyin) beynimizin oluşturduğu bir simulasyondan başka birşey değildir ve varlığı tamamen maddeye bağlıdır.
Telekinaziye zar zor alıştım buna daha çok zamanım var Big Grin
Kafamdan sürekli birşeyler geçiyor, durmuyo ki bi türlü. Tek sorunum bu galiba meditasyon yapcakmışım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler