12-04-2012, 06:43 PM
12-04-2012, 07:04 PM
(12-04-2012 06:06 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Galatasaraylıyım macları takip ederim ama bu fanatikligin ne kadar boktan birsey oldugunun farkına vardım.Gec farkına varmam cok iyi olmadı gecen aylarda fenerlileri tahrik etcek konular acıyordum hatta
Ben süperlig takımını desteklemem, süperlig futbolu spor değil endüstri bellemiş kendine, para derdinde bütün takımlar, oyuncular vs. Futbol falan değil o.
12-04-2012, 10:28 PM
Bir fenerbahçeli olarak gurur duyuyorum uefa avrupa liginde iyi işler çıkarttık umarım yarın braga yı yenıp 2 temsılcımızde yoluna devam eder
12-04-2012, 11:50 PM
(12-04-2012 07:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 06:06 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Galatasaraylıyım macları takip ederim ama bu fanatikligin ne kadar boktan birsey oldugunun farkına vardım.Gec farkına varmam cok iyi olmadı gecen aylarda fenerlileri tahrik etcek konular acıyordum hatta
Ben süperlig takımını desteklemem, süperlig futbolu spor değil endüstri bellemiş kendine, para derdinde bütün takımlar, oyuncular vs. Futbol falan değil o.
diğer liglere göre fizik baya ön planda futbolla fazla arası olmayanları sıkıyor kabul ediyorum ama ligimizi okadarda düşük görme iyi oyuncular geliyor
12-04-2012, 11:55 PM
(12-04-2012 11:50 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ](12-04-2012 07:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 06:06 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Galatasaraylıyım macları takip ederim ama bu fanatikligin ne kadar boktan birsey oldugunun farkına vardım.Gec farkına varmam cok iyi olmadı gecen aylarda fenerlileri tahrik etcek konular acıyordum hatta
diğer liglere göre fizik baya ön planda futbolla fazla arası olmayanları sıkıyor kabul ediyorum ama ligimizi okadarda düşük görme iyi oyuncular geliyor
İyi oyuncular geliyor dediğin 37 yaşındaki herif en çok parayı veren Fenerbahçeye geliyor.
12-05-2012, 12:04 AM
(12-04-2012 11:55 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 11:50 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ](12-04-2012 07:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 06:06 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Galatasaraylıyım macları takip ederim ama bu fanatikligin ne kadar boktan birsey oldugunun farkına vardım.Gec farkına varmam cok iyi olmadı gecen aylarda fenerlileri tahrik etcek konular acıyordum hatta
İyi oyuncular geliyor dediğin 37 yaşındaki herif en çok parayı veren Fenerbahçeye geliyor.
kuyt dan bahsediyorsan onun kalitesi tartışılmaz fenerbahçe gelmiş en mücadeleci koşan oyunculardan biri ligte bana bu kadar mücadeleci bir oyuncu göster bakalım

12-05-2012, 12:08 AM
(12-05-2012 12:04 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ](12-04-2012 11:55 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 11:50 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ](12-04-2012 07:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 06:06 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Galatasaraylıyım macları takip ederim ama bu fanatikligin ne kadar boktan birsey oldugunun farkına vardım.Gec farkına varmam cok iyi olmadı gecen aylarda fenerlileri tahrik etcek konular acıyordum hatta
kuyt dan bahsediyorsan onun kalitesi tartışılmaz fenerbahçe gelmiş en mücadeleci koşan oyunculardan biri ligte bana bu kadar mücadeleci bir oyuncu göster bakalım
Yok Carlos'tan bahsediyorum, gittikten sonra bile yıllarca Carlos muhabbeti yapıldı. Adam emeklilik ikramiyesi niyetine geldi Fenerbahçeye. Diğer takımlarda da aynı şey, para için gelen futbolculardan oluşan takımlar para için artık şike yapıyor onu yapıyor bunu yapıyor. Sporla alakası yok.
12-05-2012, 12:20 AM
(12-05-2012 12:08 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-05-2012 12:04 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ](12-04-2012 11:55 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 11:50 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ](12-04-2012 07:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 06:06 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Galatasaraylıyım macları takip ederim ama bu fanatikligin ne kadar boktan birsey oldugunun farkına vardım.Gec farkına varmam cok iyi olmadı gecen aylarda fenerlileri tahrik etcek konular acıyordum hatta
Yok Carlos'tan bahsediyorum, gittikten sonra bile yıllarca Carlos muhabbeti yapıldı. Adam emeklilik ikramiyesi niyetine geldi Fenerbahçeye. Diğer takımlarda da aynı şey, para için gelen futbolculardan oluşan takımlar para için artık şike yapıyor onu yapıyor bunu yapıyor. Sporla alakası yok.
bu adamlar emeklilikden sonrasınıda düşünmesi gerekiyor bi yaşdan sonra ne kadar para kazanırsam kar diyorlar haklılarda ama kuluplerde sattığı formalarla olsun veya sadece carlosu izlemeye giden fenerbahçeli olmadığı halde futbol severler vardır yani onun parasını kulup bi şekılde çıkarır şu şuta baksana utanmasa tüm sahayı turlatacak
12-05-2012, 11:07 AM
Carlos'un adı yeter. isterse 40 yaşında olsun adam o yaşına rağmen meşhur deparlarını attı 

12-05-2012, 04:47 PM
(12-05-2012 12:20 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ](12-05-2012 12:08 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-05-2012 12:04 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ](12-04-2012 11:55 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 11:50 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ](12-04-2012 07:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](12-04-2012 06:06 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Galatasaraylıyım macları takip ederim ama bu fanatikligin ne kadar boktan birsey oldugunun farkına vardım.Gec farkına varmam cok iyi olmadı gecen aylarda fenerlileri tahrik etcek konular acıyordum hatta
bu adamlar emeklilikden sonrasınıda düşünmesi gerekiyor bi yaşdan sonra ne kadar para kazanırsam kar diyorlar haklılarda ama kuluplerde sattığı formalarla olsun veya sadece carlosu izlemeye giden fenerbahçeli olmadığı halde futbol severler vardır yani onun parasını kulup bi şekılde çıkarır şu şuta baksana utanmasa tüm sahayı turlatacak
Dediğin gibi carlosa para verip carlos üzerinden forma vs para kazanma amacı var ? Ne anladım spordan ?