Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiye'nin En İyisi FENERBAHÇE!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Iffhs in o süre içinde takımların durumlarına göre puan veriyorlar.Fakat yanlış bence Doğukan Yüksel'in verdiği linkteki sıralama daha gerçekçidir.Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş'ta Iffhs nin hazırladığı o sıralamadaki takımların bir çoğundan daha iyi.
(12-03-2012 10:44 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]1 Aralık 2011 ile 30 Kasım 2012 tarihleri arasında yazıyor.Birde 3 temmuzdan buyana diye bişey vardı hatta Trabzonspor şampiyonlar ligine gitmişti Tongue Şikeden şampiyonlar ligine gidemeyen takıma en iyi ney ünvanı verdiler acep

Evet sizin ceo lütfü arıboğan sayesinde gidememiştik. Hani o cornuya demiş ya tek fenerbahçe şike yaptı almayın diye Wink o zaman trabzonunda adı geçiyordu beşiktaşında Smile boş konuşmaya gerek yok siz hala 1 milyon dolarlık makbuzu bulamıyorsunuz Smile
Bir Fenerbahçeli olarak,Beşiktaşı severek,Galatasaray'ın oyununu beğenerek,Trabzonspor'un maçlarını ilgiyle izleyerek :

Fenerbahçeyi tebrik ederim...

Yalnız bir takım yüzünden insanların birbirine karşı kötü yaklaşmasına üzülüyorum.Ben fanatik değilim ama yinede Fenerbahçe'yi tutuyorum.Tek bir maçına bile gitmedim ama denk geldiğimde bir işim yoksa maçlarını izlerim tabi.Ama sadece Fenerbahçe değil,Galatasaray,Beşiktaş maçlarınıda izlerim çünkü onlarda türk takımları ve bizi temsil ediyorlar.Önemli olan :

Fok balıkları çok yalnız,buzlar eriyor ve kutup ayılarına dünyada yer kalmamaya başlıyor,GreenPeace'ye üye olarak destek olun lütfen Smile
Okumadım.
Konuyu açan da bir fenerbahçeli olduğuna göre bu konu objektif falan değil. Başka takımın taraftarı açmış olsa neyse hadi de. Zaten yorumlarda da "benim takımım senin takımını döver hııı" tarzı muhabbetler dönüyor.
(12-04-2012 03:58 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Konuyu açan da bir fenerbahçeli olduğuna göre bu konu objektif falan değil. Başka takımın taraftarı açmış olsa neyse hadi de. Zaten yorumlarda da "benim takımım senin takımını döver hııı" tarzı muhabbetler dönüyor.

http://www.fanatik.com.tr/Default.aspx?a...egoriID=27

Her gazetede var zaten uydurma birşey değil Smile
(12-04-2012 04:28 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(12-04-2012 03:58 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Konuyu açan da bir fenerbahçeli olduğuna göre bu konu objektif falan değil. Başka takımın taraftarı açmış olsa neyse hadi de. Zaten yorumlarda da "benim takımım senin takımını döver hııı" tarzı muhabbetler dönüyor.

http://www.fanatik.com.tr/Default.aspx?a...egoriID=27

Her gazetede var zaten uydurma birşey değil Smile

Arkadaş zaten yalan haber dememiş ki.
(12-03-2012 10:54 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]tamamen sacma 52 .sırada olan fenevbahçe Uefa avrupa ligi gibi biryerde 13 puan topluyor 28 .sıraya yükseliyor güldürmeyinadamı bide uefa avrupa ligni şampiyonlar liginden önemsiz derler Big Grin
ilk onda Manchester United Yok Big Grin + R.Madrid 7 A.madrid 2 Böyle bir sacmalık olamaz gidin kim yaptıysa düzeltrinin bence Big Grin

Fenevbahçe ne ? Çocuk musun arkadaş

Real Madrid 7. sırada olur tabi ki ne saçmalık var bunda A.Madrid 2. sırada olur süper kupayı aldı Real Madrid geçen sene ne aldı ? Yarı final de elendi şimdi git kumda oyna.
Fenerbahçeliyim de buna inanan arkadaşlara hala hayret ediyorum. Fasa fiso'dan başka bir şey değil. Her ay puanlara göre hesaplayıp sıralıyorlar. Görende kupa veriyorlar sanacak. Gayet gereksiz bir şey..

SaintMax Yazılan:Fenevbahçe ne ? Çocuk musun arkadaş
Yenimi anladın Smile
Galatasaraylıyım macları takip ederim ama bu fanatikligin ne kadar boktan birsey oldugunun farkına vardım.Gec farkına varmam cok iyi olmadı gecen aylarda fenerlileri tahrik etcek konular acıyordum hatta Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler