İyi günler arkadaşlar samsung led tv var pc ona bağladım hdmı kablosu aldım taktım net herşey güzel görüntü var ses yok tv den ses gelmiyor fazla mı kablo takıyorum yoksa bi yerde yanlış mı yapıyorum ? yada hoparlör olmamamsından mı kaynaklanıyor ? ne yapmalıyım teşekkürler

Bilgisayarın sesi kapalıdır belki?
arkadasim ppcye hoparlor tak cunku sen pcyi tvye bagliyarak sadece goruntunun geldigi yeri degistirdin anliyacagin pcye monitor yerine tv bağladin

(11-29-2012 12:25 AM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]arkadasim ppcye hoparlor tak cunku sen pcyi tvye bagliyarak sadece goruntunun geldigi yeri degistirdin anliyacagin pcye monitor yerine tv bağladin 
Hoparlör lazım yani teşekkür ederim +1

(11-29-2012 12:26 AM)NewCenk Yazılan: [ -> ] (11-29-2012 12:25 AM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]arkadasim ppcye hoparlor tak cunku sen pcyi tvye bagliyarak sadece goruntunun geldigi yeri degistirdin anliyacagin pcye monitor yerine tv bağladin 
Hoparlör lazım yani teşekkür ederim +1
alakası yok. HDMI ile hem görüntü hem ses aktarılır. Bilgisayardan ses çıkışı alamazsın. Ben PC'den hem monitör hem TV(HDMI) ile görüntü alan biri olarak sesi TV'den alıyor olman lazım. Fakat şöyle bir durum var. Televizyon açıkken bağlarsan ses alamazsın. Yani TV'de yayın akışı varken HDMI takar ve görüntü INPUT'unu değiştirsen HDMI olarak ses çıkmaz. Bunun için TV kapatacaksın HDMI modunda. HDMI kablonun TV girişini çıkarıp takacaksın ve TV açacaksın. TV açtığında direk PC görüntüsü gelirse ses alabilirsin.
kardeşim muhtemelen xp kullanıyorsun yada vista(tam emin değilim) win7 de ses çıkıyor arkadaşım
Hdmi kablo hem ses hem goruntu verir oyle iskembeden sallamayin. Yapman gereken denetim masasina girip sistem seslerinden ayarlamalari yapman gerekecektir
(11-29-2012 12:25 AM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]arkadasim ppcye hoparlor tak cunku sen pcyi tvye bagliyarak sadece goruntunun geldigi yeri degistirdin anliyacagin pcye monitor yerine tv bağladin 
hdmi kablo ses ve görüntüyü aynı anda yüksek kalitede aktaran bir baglantidir. kabloda sorun olabilir.
hdmi taktiktan sonra pc den ses alamazsın.
(11-29-2012 09:26 AM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]Hdmi kablo hem ses hem goruntu verir oyle iskembeden sallamayin. Yapman gereken denetim masasina girip sistem seslerinden ayarlamalari yapman gerekecektir
+1453 nerden çıkarıyorlar pcye hoparlör takma olayını

en fazla pc sesi kısıktır ondan çıkmıyordur çünkü bende öyle oluyor veya kablo bozuktur